www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Covenant Concerteaza In Bucuresti Pe 8 Aprilie


Guest Ina
 Share

Recommended Posts

SUEDEZII DE LA COVENANT APRIND ATMOSFERA IN CLUB CONTROL

pe 8 aprilie 2010

 

un eveniment Viva Music, sub marca ELECTRONIK

organizat sub inaltul patronaj al AMBASADEI SUEDIEI la Bucuresti

 

AfisCOVENANT_VIVAMUSIC_8APRILIE2010.jpg

 

O noapte cu bpm maxim si rafinament futurepop in Club Control (Str. Academiei nr. 19) pe 8 aprilie 2010.

 

Trupa COVENANT (futurepop/synthpop/electronic dance music) ne va induce o stare de euforie sonora, debutand cu imnuri electro de inspiratie nordica si mergand pana la ritmuri contagioase, desprinse din ritualuri atemporale.

 

Inceputa acum mai bine de 20 ani ca un proiect al unor tineri entuziasti, formatia s-a afirmat rapid, hiturile lor aflandu-se astazi in playlisturile a numeroase cluburi si posturi de radio. COVENANT au la activ 8 albume, iar in acest moment pregatesc lansarea unui nou material, “Modern Ruin”.

 

COVENANT sunt pionierii futurepop-ului, un gen muzical care se regaseste la confluenta dintre Depeche Mode si Kraftwerk. Prestatia lor live este una tandra dar penetranta, cu mici improvizatii ce sunt atat pe gustul cunoscatorului, cat si pe al celui la prima intalnire cu trupa. Artistii suedezi ne promit o calitate impecabila a sunetului si o prezenta scenica fina si eleganta. De-a lungul timpului au impartit scena si au colaborat cu nume precum Rammstein, VNV Nation, Project Pitchfork, Das Ich, And One. Multi dintre voi ati dansat macar o data pe “Bullet” intr-un club bucurestean. Iata ca a sosit momentul sa o ascultati live!

 

COVENANT sunt: Joakim Montelius, Daniel Myer si Eskil Simonsson. Informatii detaliate despre COVENANT gasiti pe www.electronik.ro, www.covenant.se sau www.myspace.com/covenant.

 

Biletele costa 30 ron si se vor gasi incepand cu 1 martie in reteaua magazinelor Diverta, online pe www.myticket.ro si direct la locatie. Numarul de bilete este limitat.

 

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa sunati la 0740111199, sau sa trimiteti un email la office@vivamusic.ro.

 

 

Sponsorii evenimentului sunt: ABB, Alstom, StenaDTM, AstraZeneca, Plannja, European Drinks, European Food, SCA, Radisson Hotel Bucharest, 3A Trading, Ericsson, Systemair.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

COVENANT IN ROMANIA!

IN DESCHIDERE: BRAZDA LUI NOVAC

8 aprilie 2010, Club Control

 

un eveniment Viva Music, sub marca ELECTRONIK

organizat sub inaltul patronaj al AMBASADEI SUEDIEI la Bucuresti

 

 

Numaratoarea inversa pentru concertul COVENANT a inceput. Suedezii nu vor fi, insa, singurii care urca pe scena din Control pe 8 aprilie. In deschidere va va delecta BRAZDA LUI NOVAC, unul dintre cele mai longevive proiecte electronice romanesti.

 

Candva la inceputul anilor ’90, Victor Popescu si-a gasit inclinatiile muzicale in mod ludic cu ajutorul unei chitare si al unui synth de jucarie. Ulterior, folosind fasttracker 2 pe un MS DOS, a materializat BRAZDA LUI NOVAC. Proiectul a continuat sa evolueze treptat, dupa cum demonstreaza actualmente utilizarea instrumentelor ca un plus creativ la software schematic.

 

Desprinsa parca dintr-un film experimental, muzica BRAZDA LUI NOVAC omogenizeaza sublim sunetul consacrat de tip Cocteau Twins cu tendintele actuale de genul Aphex Twin. In concerte, Victor este acompaniat de visuals inedite create de Vali Chincisan. Melanjul deosebit audio-video a hipnotizat publicul din diverse orase romanesti, dar si din Londra, Roma sau Maastricht.

 

Viva Music doreste sa semnaleze inca o data faptul ca biletele sunt in numar redus, capacitatea clubului fiind limitata. Doritorii sunt incurajati sa isi achizitioneze cat mai curand biletele in valoare de 30 ron de pe site-ul www.myticket.ro sau din orice magazin Diverta.

Detaliile despre conferinta de presa vor fi facute publice in zilele care urmeaza. Pe site-ul oficial al evenimentului este disponibil formularul de acreditare pentru presa: http://electronik.ro/acreditari-presa/. Acreditarile propriu-zise (ecusoanele) vor fi ridicate individual, de catre fiecare jurnalist, la sfarsitul conferintei de presa.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa sunati la 0740-111199 sau sa trimiteti un email la office@vivamusic.ro.

 

 

 

 

Sponsori: ABB, Alstom, StenaDTM, AstraZeneca, Plannja, European Drinks, European Food, SCA, Radisson Hotel Bucharest, 3A Trading, Ericsson, Systemair.

 

Parteneri media: Zile si nopti, Metropotam, Kogaionon, DonisArt, Bucharest in your pocket, Bestial, Lux Noctis, Rockstage, Tillate.com, Tonight.eu, Revista VIP, Umbra de noapte

 

 

LUX NOCTIS pune la bataie 3 invitatii single la concertul COVENANT (in deschidere: Brazda Lui Novac), ce va avea loc pe 8 aprilie in Club Control (Str. Academiei Nr.19 ).

 

detalii aici:

 

http://www.lux-noctis.ro/stiri/Castiga-o-i...ul-COVENANT.php

 

posterCOVENANT_SPONSORI_PARTENERIME.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.