travolta Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=AK317raRwdA Am gasit backtrack-ul asta si am incercat sa fac partea de chitara din la minor , insa nu imi suna nici in ruptul capului ca acolo , am incercat la minor in mai multe pozitii pe grif si degeaba. E si un slide la inceput si nu reusesc sa imi dau seama despre ce acorduri e vorba. Pls help
Musaro Adriano Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 salut bro, very easy, stai sa incerc sa ti targ un tab: primul acord de fapt este A-7 (prindere este sub forma jazzy, folosesti dejet nr2 de la mana stanga pentru a prinde nita de bass, si folosesti dejetnr. 3 al manei stanga pentru a face un mini barre' care ia cealalte note b 4 sl 5 g 4 sl 5 d 4 sl 5 e 4 sl 5 al dolia acord este un D9: de la db9 la d9 cu slide, aceasi chestia ca inainte b 4 sl 5 g 4 sl 5 d 2 sl 3 a 4 sl 5 folosesti dejet nr 2 pentru a prinde nota de pe coarda A folosesti dejet nr 1 pentru a prinde nota de pe corda de D si dejet 3 si 4 pentru cealalte doua note sau iarasi mini barre' Frumos bt. numai bine
floresguitar Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 e Am7 cu D79 sau D69,iar capetele de fraza F79 si E79+
Recommended Posts