www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Guest m1ckey
Posted

Salut,momentan detin un behringer od100 insa o sa`l vand deoarece vreau ceva mai puternic...

Eu ma gandeam la un boss mt-2 sau la un line6 ubermetal.Pe care sa o aleg?...sau daca aveti voi niste sugestii mai bune,astept.

Multumesc

Guest Baumwolle
Posted

Din câte știu, OD-100 este o clonã de Boss OS-2. Acesta este un grafic cu pedalele de drive Boss, te poate ajuta sã-ți faci o idee despre sunetul lor.

pedalchart.jpg

Posted

Daca vrei sa canti Metal, atunci da, Metal Zone, Rocktron Metal Planet, Hardwire TL2, sau Marshall Jackhammer.

Eu le-am incercat pe toate si am ramas la MetalZone (am si un TL2 de backup). Incearca-le si tu daca poti, sau cauta review-uri pe net despre ele.

http://reviews.harmony-central.com

La cele digitale am auzit lucruri bune si despre UberMetal si despre Boss MetalCore, dar astea nu le-am incercat. Cred ca e o chestie de gust, unii se tem de cele digitale, altii spun ca sunt mai bune, etc.

Cert e ca daca ai una digitala neaparat iti trebuie alimenattor, ca alea consuma bateria mult mai repede ca cele analoage.

La pedalele cu mid-uri parametrice sa studiezi atent ce fac butoanele, mai ales mid contour, pentru ca iti poate schimba radical tonul (de ex. la MetalZone, cu mid-uri pe full, mid contour-ul schimba mult tonul din milimetru in milimetru)

A, si behrunger au o pedala Ultra Metal, care suna bine (mai ales daca scoti inaltele harsh si rezolvi tonul din mid-uri), dar constructia (nu ma refer la electronica ci la cutie si butoane) e mult mia slaba ca la Boss.

Guest m1ckey
Posted

ok , o sa imi cumpar un mt-2.

Multumesc mult pentru ajutor.