Leo_nistor Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 sunt student din bucuresti, cant la orga de la 7 ani..am 19 ani, am cantat si la nunti, si la petreceri, si la olimpiade, si am fost intotdeauna apropiat de genul de muzica tip"linkin park"...nu cred k o orga s-ar potrivi unui hard sau mettalului..am avut cateva formatii, cea mai recenta cu care am lucrat la cateva coveruri..care le-am prestat in slobozia..la toate balurile liceelor.caut o formatie care are ca interes muzica si care doreste sa promeveze munca pe care o depune!nu vreau sa pierd timpul degeaba, deci vreau oameni muncitori, care sa iasa pe scena...abordez..cam orice gen, tip: holograf, back street boys, linkin park, ..mai putin jazz..id-ul de mess este: leo_nistor......sau nr de telefon 0721038934.
dannyk1 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 sunt student din bucuresti, cant la orga de la 7 ani..am 19 ani, am cantat si la nunti, si la petreceri, si la olimpiade, si am fost intotdeauna apropiat de genul de muzica tip"linkin park"...nu cred k o orga s-ar potrivi unui hard sau mettalului..am avut cateva formatii, cea mai recenta cu care am lucrat la cateva coveruri..care le-am prestat in slobozia..la toate balurile liceelor.caut o formatie care are ca interes muzica si care doreste sa promeveze munca pe care o depune!nu vreau sa pierd timpul degeaba, deci vreau oameni muncitori, care sa iasa pe scena...abordez..cam orice gen, tip: holograf, back street boys, linkin park, ..mai putin jazz..id-ul de mess este: leo_nistor......sau nr de telefon 0721038934. Trupa cunoscuta cauta INSTRUMENTISTI Trupa cunoscuta pe piata muzicala romaneasca, stil abordat pop-rock simfonic cu influente etnice , cautam instrumentisti : tobe, CHITARA BASS , CHITARA ELECTRICA si acustica , keyboard Turnee in tara si in strainatate , aparitii media .... etc. Contract exclusiv – minim 3 ani. CV-uri , poze si demo-uri se pot trimite pe adresa k1_umg@yahoo.com Pentru alte intrebari puteti folosi ID Mess : k1_umg http://www.youtube.com/watch?v=t-Pw2B4sG2k
Recommended Posts