Tanase.Ca Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Am peste 20 de ani de experienta si am cantat repertoriu de scena si decover. Am scule profesionale si mijloc de transport personal. Am atasat cateva fisiere audio (nu sunt neaparat demo, mai mult orientative, le-am tras mai demult in joaca). Prefer sa mi se raspunda pe tanase@rogers.com. Floyd_Style.mp3 ZZTopDemo.mp3 MoneySolo.mp3 ACDC_style.mp3 Loaner_demo.mp3
Guest NightFly Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 NightFly cauta chitarist pentru un an de zile. Vladimir , titularul nostru s-az retras anul asta din cauza unor probleme personale. Noi am cautat mult timp si basist dar am renuntat si am dat cateva concerte in formula chitara, tbe, pian/voce Stil: Coldplay/Travis/The Fray, Placebo, The Cure, U2
Guest Liviu Nicolae Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Am peste 20 de ani de experienta si am cantat repertoriu de scena si decover. Am scule profesionale si mijloc de transport personal. Am atasat cateva fisiere audio (nu sunt neaparat demo, mai mult orientative, le-am tras mai demult in joaca). Prefer sa mi se raspunda pe tanase@rogers.com. Sunt chitarist cu experienta.... vreau sa vorbim daca mai esti interesat de o trupa.... 0724562660
Recommended Posts