Guest blood_mist Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 (edited) Trupa Negative Core (ex Tarantula) cauta tobosar serios, cu experienta scenica (exclus incepatori)! Stilul abordat : thrash/death metal Alte detalii : avem manageri : Stay Metal Forever ! (Sorin si Alberta TURCU) deci concerte asigurate, inchiriem sala, avem concerte la care nu putem participa din cauza locului liber de la baterie… Ce cautam : un om serios, dedicat instrumentului Pentru informatii suplimetare & contact : Filip(voce) : 076 8000 976 e-mail: negative.core.band@gmail.com myspace: www.myspce.com/negativecoreband Edited February 14, 2010 by blood_mist
Guest JXL Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Cautã pe Google : Negative Core on Myspace ºi e primul link . Le cer scuze membrilor dacã e vreo problemã cu asta , dar m-am gândit cã va ajuta
Guest blood_mist Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 e posibil sa fi scris eu aiurea linkul : www.myspace.com/negativecoreband gata...sper sa mearga... Multumesc pentru interventie JXL, nu e nici o problema
Guest blood_mist Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 hai frate, nu vrea nimeni sa faca treaba ??
Guest blood_mist Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 curaj ! pentru cei care nu stiu, suntem din bucuresti, asa ca va rog, daca mai sunati de prin alte locuri si nu aveti cum sa va stabiliti aici...nu vad rostul.
Guest blood_mist Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 multumim masei de tobari care ne-a contactat....mentionez, nu ca ar interesa pe cineva, ca am gasit tobar : GABI DIMA de la Tiarra face parte (si) din trupa Negative Core...pe 25 aprilie avem primul concert cu el in TWICE....e un concert caritabil pe un bebelus foarte bolnav...in caz ca intereseaza pe careva : http://www.metalhead.ro/index.php?module=e...4&lang_id=1 pace si prosperitate ! Filip
Recommended Posts