Guest Valek Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 (edited) Sa incepem. Este al doilea meu amp micut, dupa AD15VT. Cum acela a fost scapat din camion in timp ce mergea cu o viteza mare.... ca-n filme... nu mai functioneaza. Si, deci, am achizitionat altul. Ce pot spune. Nu sunt expert in ampuri, dar pot aprecia calitatea sunetului. Preampul este pe tub 12ax7, nu cunosc firma, nu l-am scos sa vad. Difuzorul e Celestion Super 8 (marimea de 8"). In general e construit bine...ferm (ca si majoritatea ampurilor de altfel). Ceea ce mi-a placut e materialul ce sta in fata difuzorului. Lemn impletit crem, ii da un aspect frumos. Ceea ce iarasi mi-a placut la cub sunt intrarile si iesirile. Are out de headphones, Line Out, Speaker Out. Deci pot conecta si daca ma duc pe o scena la un cabinet sau mixer. Singurul dezavantaj e ca nu pot activa overdrive-ul cu o pedala. Poate cu o modificare s-ar putea? Daca stiti cumva cine face asta va rog sa-mi spuneti. Cat despre sunet, suna mai bine decat vox-ul. In special la overdrive, care e un fel de crunch numai bun pt blues. Pentru acasa e perfect. Pun si un sample (microfon de pc). Va rog sa-mi scuzati pauza de cantat de 8 luni. Mi-am pierdut dexteritatea. Poze n-am, gasiti pe Google. Desigur, cantat de pe un strat mexican, care-l si vand. solidbaby.mp3 Edited February 14, 2010 by Valek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts