powerballad Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 (edited) Se pare ca maine(poimaine si raspoimaine) va fi prima proba la BAC,romana oral.Asa ca as vrea sa urez tuturor celor in cauza multa bafta! Nu ca ar fi cine stie ce dar putina solitaritate nu a stricat nimanui niciodata .Un sfat pentru cei mai emotivi : puneti aceasta piesa pe playerul vostru si ascultati-o cand se apropie momentul adevarului...poate mai inveseleste putin atmosfera Edited February 14, 2010 by powerballad Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM. Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Ai picat deja bacul la romana! E "solidaritate", nu "solitaritate". Va urez si eu succes tuturor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyl Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 mercy, va urez si voua multa bafta you gonna need it, ahh si daca mai e un prof care nui de romana bagati si tampenii ) nu se prinde si poate luati nota mai mare nu aratati ca va incurcati Link to comment Share on other sites More sharing options...
powerballad Posted February 14, 2010 Author Share Posted February 14, 2010 Ai picat deja bacul la romana! E "solidaritate", nu "solitaritate".Va urez si eu succes tuturor! Asta si trebuia sa fie.e doar o greseala din repezeala multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galfi Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 si daca mai e un prof care nui de romana bagati si tampenii ) nu se prinde si poate luati nota mai mare nu aratati ca va incurcati eu am dat bacul anul trecut si nu cred sa se fi dus pe apa sambetei chiar asa tare sistemul de invatamant... dar cine ar trimite la proba romana oral un profesor care nu-i de romana? chiar se poate intampla asa ceva sau colegul nostru de forum vorbeste prostii?... sunt si eu curios... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM. Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 chiar se poate intampla asa ceva sau colegul nostru de forum vorbeste prostii?... sunt si eu curios... Toti profesorii care ne vor evalua vor fi de limba romana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Valy18 Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Daca sunt profesoare....promit sa iau oralul la romana:) la profesori nu ma bag....prefer sa pic :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest EvilCat Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 Tampita proba. N-are nicio treaba cu viata asta sau cu viitoarea sau cu oricare alta viata. Singura chestie fericita e ca nu se face scoala trei zile. Mna eu dau maine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuolematon Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 se duce invatamantul din romania (asta daca nu era dus deja )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts