Guest Adrian-dejete de aur Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 cant de un an, imi place stilul rock n roll, blues, alternative,metal... trupe de genu Guns n Roses, Muse, Metallica, Velvet revolver, RHCP tot felu dar imi place sa cant orice piesa care suna bine. pentru mai multe informatii add: adi_nechita11@yahoo.com
Guest Cajack Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Pana una alta,tipul are trupa. guns n roses. Dude Acolo se scrie trupa in care esti.
alex_omul Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Pana una alta,tipul are trupa. guns n roses. Dude Acolo se scrie trupa in care esti. Corect... sa inteleg ca trupa in care esti tu se numeste Caut?
Guest Adrian-dejete de aur Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Pana una alta,tipul are trupa. guns n roses. Dude Acolo se scrie trupa in care esti. da mah.. is in guns n roses numa ca de la o vreme nu ne prea intelegem si am hotarat sa imi caut alta trupa pentru moment:P
Guest Michael.Jhoan Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 da mah.. is in guns n roses numa ca de la o vreme nu ne prea intelegem si am hotarat sa imi caut alta trupa pentru moment:P un autograf cand imi dai?:>
Guest Adrian-dejete de aur Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 un autograf cand imi dai?:> la urmatoru concert.
Recommended Posts