Guest Sam The Pirate Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Salut! Prietenul meu vrea sa isi cumpere o chitara pana in 250RON, iar singurele care le-a descoperit sunt Aria AF-15, Aria AW15 si Sirinx Snag 009. Ce ii recomandati din acea lista si in caz ca aveti o idee mai buna de chitara pana in 250RON spuneti-mi si mie va rog . Multumesc!
Guest Cajack Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Eu zic ca cea mai buna solutie ar fi sa mai astepte sa stranga bani si sa'si ia ceva mai calumea
Guest Sam The Pirate Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Si dai si exemplu de chitara mai calumea? Eu zic ca cea mai buna solutie ar fi sa mai astepte sa stranga bani si sa'si ia ceva mai calumea
Soulmaster Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 (edited) Are un amic o aria aw20 si mi-a placut chitara, e ok si suna cat de cat. Deci nu cred ca e mare diferenta intre aw20 si aw15. Dar... sa le incerce pe toate... care suna mai bine, care e mai comoda etc etc. Edited February 5, 2010 by Soulmaster
Guest Alexi256 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 hora reghin sau solutia cea mai buna:1.mers la magazin 2.probat chitarile in gama de pret(250 ron) 3.ales dupa gust la banii aia e un fel de ruleta dar cel mai bine ar fi sa mai stranga bani
Guest AlinMetallica Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Prima mea chitara a costat 200 noua. Acum ma abtin in a o recomanda cu toate ca sunt multumit de ea, dar alexi256 are dreptate, cel mai bine este sa mergi cu prietenu tau la magazin, testati, luati una care sa nu aiba problema. Apoi cumparati niste corzi calumea (D'addario Phosphor bronze) le pui si iese ceva acceptabil.
Guest Sam The Pirate Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Man, la asta ma dandeam si eu, dar eu nu vroiam sa mai bat drumu' asa ca m-am gandit ca poate o fi incercat cineva de pe forum chitarile si sa imi spuna si mie care i se pare mai buna e o sansa de 1 la 1000, dar totusi e 1 Asa ca mai astept sa mai stranga si el banuti si cred ca o sa merg cu el la Muzica sa vad ce gasesc pt. el... Totusi, inca astept ceva optiuni din partea voastra... Prima mea chitara a costat 200 noua. Acum ma abtin in a o recomanda cu toate ca sunt multumit de ea, dar alexi256 are dreptate, cel mai bine este sa mergi cu prietenu tau la magazin, testati, luati una care sa nu aiba problema. Apoi cumparati niste corzi calumea (D'addario Phosphor bronze) le pui si iese ceva acceptabil.
Guest cristime Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Am eu Aria AW15 si sunt destul de multumit de ea , suna destul de bine
Guest Sam The Pirate Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Sansa aia de 1 la 1000 a fost dezvaluita!! Si-a luat si prietenul meu tot o Aria AW15 Multumesc! Am eu Aria AW15 si sunt destul de multumit de ea , suna destul de bine
Guest stewie182 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 salut .. daca e cineva care a achizitionat chitara SIRINX SNAG 009 sa-mi zica si mie daca e buna pt inceput .. daca suna bine s.a.m.d .. stiu ca solutia ar fi sa mai astept sa mai strang ceva bani .. dar nu mai am rabdare .. ms
Nenea Rau Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Cel mai sfant e sa te duci sa incerci cateva, sa vezi cum iti pica. Ca pustiul asta, de altfel. E important sa stii ce vrei de la ea.
Recommended Posts