Guest RaresD Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Ofer invitatii gratuite pe Lockerz. (www.lockerz.com) Scopul acestui site este cel de a strange puncte, numite PTZ, iar cu punctele acumulate, puteti achizitiona diverse produse (tricouri, motoscutere, electronice, wallpapere, etc.).Probabil va intrebati cum faceti aceste puncte,ei bine daca te loghezi in fiecare zi primesti 2 puncte,daca mai raspunzi la o intrebare,mai primesti 2 puncte.Cu timpul,daca vrei sa castigi mai multe puncte,iti poti invita cel putin 20 prieteni si vei deveni Z-list Member,castigand dublu.O data devenit Z-list member vei primi si un tricou Lockerz.De retinut este faptul ca pe acest site nu va puteti inregistra decat pe baza unei invitatii. If you don't believe it : http://www.youtube.com/results?searc...rch_type=&aq=f ... Cine este interesat de invitatie este rugat sa-mi dea un PM cu e-mailul sau si-i voi trimite invitatia cat de repede posibil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraculVaDomni Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 (edited) Deabia astept sa fiu invitat LE : Cam la cate intrebari poti raspunde intr-o zi, sau poti cate vrei ? Edited January 30, 2010 by DraculVaDomni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RaresD Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 (edited) Deabia astept sa fiu invitat Pai trimite-mi mailul tau pe PM si iti trimit invitatia. LE: Poti raspunde la cate intrebari vrei, dar primesti puncte doar pentru intrebarea zilei. Edited January 30, 2010 by RaresD Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraculVaDomni Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 (edited) Pai trimite-mi mailul tau pe PM si iti trimit invitatia. LE: Poti raspunde la cate intrebari vrei, dar primesti puncte doar pentru intrebarea zilei. Ti-am mai trimis azi un pm. Acum am trimis inca unul LE: Acum am primit pm, multumesc Edited January 30, 2010 by DraculVaDomni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JeeFo Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 In opinia mea e pierdere de timp site-ul..eu am strans mai multi ptz si nu ma lasa sa cumpar nimic...aveam vreo 100 si nu puteam lua ceva de 40....singurul lucru care il puteam lua erau wallpaper-urile lor Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraculVaDomni Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Mai am o intrebare : pot sa invit de pe acum prieteni pe lockerz sau numa dupa ce strang ceva puncte ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RaresD Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Mai am o intrebare : pot sa invit de pe acum prieteni pe lockerz sau numa dupa ce strang ceva puncte ? Da, poti invita si acum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RaresD Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 Nobody else interested? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts