nyl Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 (edited) Ei bine pentru cei care nu stiati, in anul 2007, a aparut un festival dedicat rock-ului underground in Targu Jiu, insa in ceilalti ani nimeni nu s-a mai ocupat de acest festival find sortit disparitiei... Ce parere aveti daca ar fi sa organizam iar in Targu Jiu acest festival am gasii sponsori? cine s-ar incumeta sa organizeze cu noi acest festival, care ar face asta din iubirea muzicii rock si a dorintei de a readuce rock-ul pe un loc bine meritat in tara noastra si in inima romanului. o galerie foto a festivalului din 2007: http://www.undergroundrock.ro/galeriefoto/ desigur ca urmatorul festival nu ar mai putea avea loc in clubul Piano deoarece si-a schimbat locatia iar noua locatie este prea mica, asa ca am avea 3 posibilitati, sala de teatru de la Casa de Cultura, scena in aer liber de la Scoala Populara de Arte sau sa facem rost de o scena pe care sa o asamblam pe insulita. Deci sa discutam Edited January 29, 2010 by nyl Link to comment Share on other sites More sharing options...
comanel Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 (edited) Salut initiativa si iti urez multa bafta in ceea ce vrei sa faci ! Pariez ca vei avea nevoie de mai mult decat noroc in toate greutatile intampinate de tine & partenerii. Edited January 29, 2010 by comanel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cursedone Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 nu sunt din targu jiu dar sunt incantat de idee si iti urez numai succes. cred ca sunt cam putine festivaluri de genu in Romania cine stie, daca aduceti trupe interesante as si veni pe acolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Noxified Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 Foarte tare initiativa.Daca se tine ,vin si eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts