Guest Gratisyahu Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 http://myspace.com/misunderstoodul http://myspace.com/metalcoae Mi-ar placea niste comentarii constructive(adica, comentarii negative, nu numai de bine). Nu promit ca ma tin de ele in totalitate, dar as vrea sa aud niste pareri. Cu stima, Vlad.
Guest hututui Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 ma bucur foarte tare sa vad ca mai sunt iubitori de trip-hop, chillout si "alt nenorociri". e un gen care se pupa destul de greu cu chitara, dar asta nu inseamna ca nu se poate face nimic...trebuie doar imaginatie...) daca ai nevoie de niste pareri , eu te sfatuiesc sa fii mai atent cand tragi, sa cazi pe timp....la piesa reggae am vazut ca nu prea ai tinut pasul, ce e drept e greu, trebuie sa simti groove-ul....asta e doar un exemplu...mi-a placut cel mai mult piesa chil, de pe pagina de myspace cu nurca....are o poveste si creeaza o stare...cat despre partea de metal, nu stiu ce sa zic...tonurile nu sunt cele mai "fericite", te complic in chestii rapide pe care nu le canti curat etc (grseala asta o fac si eu si crede-ma...nu e bineee!) se vede ca nu duci lipsa de idei si chiar de curaj... numai bine, nu vreau sa te descurajez ci din contra, incerc sa te ajut....sper sa nu te superi si in niciun caz sa nu iei lucrurile in tragic
Guest Gratisyahu Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 ar fi culmea sa le iau tragic. As fi un idiot. la tras piese, cum e aia reggae, am o problema foarte mare, nu neaparat cu ritmul ci cu programul ca se opreste si e greu sa continui ritmul in momentul in care se opreste negativu juma de secunda. Aia rock e destul de veche. Mie personal nu-mi place, dar m-am descarcat cu ea acum 2 ani cand am improvizat-o. Mersi mult de pareri. Apreciez critica;)
Recommended Posts