Guest mateiutzu Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 Fratilor, am de ales intre un BOSS GT6 la mana a doua si un ZOOM GFX5 nou nout. Faza e ca nu stiu ce sa aleg .... muzica pe care o cant cu formatia mea e mai soft rock, rock 'n' roll, nitzel blues (AC/DC,Aerosmith,Guns,Nirvana,U2,Rolling Stones,Queen etc.) Mie imi tre' neaparat DELAY setabil in milisecunde si multe efecte de clean .... Voi ce imi propuneti sa iau ... P.S. daca are careva manualul la Boss GT6 sa mi-l trimita si mie pe mail la matei@radka.ro Multumesc anticipat .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mateiutzu Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 nu ma ajuta nimeni ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cedracu Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Manualul il poti gasi foarte usor pe net. de ex aici: http://www.roland.com/products/en/_support...dsp=0&iCncd=273 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts