cristi Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Trupa Old News isi cauta tobar. Cerinte: - sa aiba tobe si un minim de experienta live - sa fie din Bucuresti - sa ii placa stilul abordat de noi (blues/southern rock) - sa fie dispus sa cante atat coveruri cat si compozitii proprii Inregistrari audio/video cu noi se gasesc pe siteul nostru, sectiunea multimedia. Un scurt istoric al trupei poate fi citit aici, iar activitatea live de pana acum poate fi vazuta aici. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la telefon 0726338677 sau pe email/messenger: cristidonos@yahoo.com
cristi Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 eventual daca stiti vreun tobar care ar putea fi interesat si nu are cont pe rgc imi puteti trimite un PM cu o modalitate de contact si il caut eu
cristi Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Trupa Old News isi cauta tobar. Cerinte: - sa aiba tobe si un minim de experienta live - sa fie din Bucuresti - sa ii placa stilul abordat de noi (blues/southern rock) - sa fie dispus sa cante atat coveruri cat si compozitii proprii Inregistrari audio/video cu noi se gasesc pe siteul nostru, sectiunea multimedia. Un scurt istoric al trupei poate fi citit aici, iar activitatea live de pana acum poate fi vazuta aici. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la telefon 0726338677 sau pe email/messenger: cristidonos@yahoo.com
Guest Andrei Joe Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Multa bafta in cautarea unui tobar! Puteti posta si aici: http://www.tobe.info.ro/forum/
cristi Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 mersi andrei! se poate inchide, am gasit mult mai repede decat credeam
cristi Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Trupa Old News isi cauta tobar. Cerinte: - sa aiba tobe si un minim de experienta live - sa fie din Bucuresti - sa ii placa stilul abordat de noi (blues/southern rock) - sa fie dispus sa cante atat coveruri cat si compozitii proprii Inregistrari audio/video cu noi se gasesc pe siteul nostru, sectiunea multimedia. Un scurt istoric al trupei poate fi citit aici, iar activitatea live de pana acum poate fi vazuta aici. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la telefon 0726338677 sau pe email/messenger: cristidonos@yahoo.com Anuntul e din nou de actualitate.. Ar fi minunat daca am gasi pe cineva care chiar stie ce vrea de data asta.. UP!
Recommended Posts