Guest Pepi Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Buna ziua, eu sint Pepi, sint din Bucuresti, am 30 de ani. Cint la bas de 15 ani, insa in ultimii 5 am stat in afara scenei muzicale locale, asa ca numai sint la curent cu detaliile acesteia. In prezent caut o formatie care ar putea avea nevoie de serviciile mele si bineinteles, in care sa ma pot integra; am 30 de ani si banuiesc ca intr-o formatie cu "media" de 15 as arata ridicol, iar intr-una cu "media" de 45, cam la fel. Nu m-au atras niciodata stilurile mai "grele" decit heavy metal si banuiesc ca nu m-as descurca la ele, desi n-am incercat sa cint aceste genuri niciodata. Experienta mea anterioara este in jurul genurilor avantgarde-rock, blues-rock, classic-rock. Contact: pitsanders@hotmail.com
Guest NightFly Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Salut! Noi cautam basist dar am renuntat si de o vreme dam in formula de trei: chitara, tobe, pian (clapa). Vrei sa dam un jam la sala?.. Cam asa sunam:
Guest Pepi Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Mi-ar face placere sa ne intilnim si sa discutam despre asta.
Recommended Posts