www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Bass-ist Incepator Cauta Trupa

Recommended Posts

Guest Arhigfx
Posted

Salutari, sunt un mic bassist, incepator din bucuresti, caut o trupa pop-punk, rock, punk rock. Dispun si de sala pentru repetitii foarte bine dotata. Caut o trupa pentru a evolua si pentru a invata. Sunt dispus la lucruri noi, tehnici noi si sunt serios. Vreau sa fiu mai mult decat un "bassist de garaj"

Bassul este ceea ce mi-am dorit si ceea ce invat!

Experienta principala: Chitara Ritm

Genuri abordate: Punk, Punk-rock, Pop-punk

Y!M: arhigfx

TEL: 0766.74.91.62

Guest arpivarro
Posted
Salutari, sunt un mic bassist, incepator din bucuresti, caut o trupa pop-punk, rock, punk rock. Dispun si de sala pentru repetitii foarte bine dotata. Caut o trupa pentru a evolua si pentru a invata. Sunt dispus la lucruri noi, tehnici noi si sunt serios. Vreau sa fiu mai mult decat un "bassist de garaj"

Bassul este ceea ce mi-am dorit si ceea ce invat!

Experienta principala: Chitara Ritm

Genuri abordate: Punk, Punk-rock, Pop-punk

Y!M: arhigfx

TEL: 0766.74.91.62

Chitarist de blues si rock cu experienta,cunoscator si in domeniul bass-ului,tobelor si clapelor as fi interesat de infiintarea unei trupe .Id-ul meu de mess este ferencz1972,sau arpivarro,mai putem conversa pe mess seara.Momentan nu locuiesc in capitala dar in decurs de 3-4 saptamani doresc sa ma mut definitiv in Bucuresti.Cu respect Arpi :)
Guest Arhigfx
Posted
Chitarist de blues si rock cu experienta,cunoscator si in domeniul bass-ului,tobelor si clapelor as fi interesat de infiintarea unei trupe .Id-ul meu de mess este ferencz1972,sau arpivarro,mai putem conversa pe mess seara.Momentan nu locuiesc in capitala dar in decurs de 3-4 saptamani doresc sa ma mut definitiv in Bucuresti.Cu respect Arpi :)

suna interesant, sa ne conversam si sa vedem daca putem face magie :)

Guest NightFly
Posted

Noi ne cautam de ceva timp basist si am renuntat, momentan cantam ca trio: chitara pian ( evident clapa) si tobe.

si

• 4 weeks later...
Posted

Hai sa discutam cateva detalii.....daca esti de acord da-mi un add pe mess si vb in jur de orele 20:00

Guest StunnerSBand
Posted

ce intelegi prin foarte bine dotata?

Guest Arhigfx
Posted (edited)
ce intelegi prin foarte bine dotata?

http://sound-gym.blogspot.com/

uite-te singur :)

Inca in cautare de trupa !!!! Am avansat de la primul post deci pot sa zic ca sunt mediu :)

Edited by Arhigfx
Guest Matt88MG
Posted

Salut...tear interesa o formatie de alternative/metalcore?Suntem oameni cu experienta...daca ai vrea add pt mai multe detalii fkn_mg88

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.