Guest paul_ivan Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 In primul rand salutare tuturor si bine v-am gasit.Am achizitionat de ceva timp un midi keyboard delson ck68 nu am vrut sa investesc prea multi bani deoarece sunt incepator si mai intai trebuie sa invat dar as vrea sa conectez aceasta clapa la PC.Clapa are intrare si iesire MIDI am cumparat cablu midi si m-am conectat pe placa audio in gameportul acesteia dar pc nu imi vede clapa!ori nu am facut eu ceva bine ori.....v-as fii recunoscator daca mi-ati raspunde poate trebuie ceva setari in BIOS ......salutare
maur Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 nu-ti trebuie setari din bios....sau ma rog...la mine n-a trebuit. cea mai comuna greseala este conectarea cablului... se conecteaza mufa out la in mufa in la out si bineinteles ca iti trebuie si un soft pe masura...cubase...etc.
Guest mapex Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 nu-ti trebuie setari din bios....sau ma rog...la mine n-a trebuit.cea mai comuna greseala este conectarea cablului... se conecteaza mufa out la in mufa in la out si bineinteles ca iti trebuie si un soft pe masura...cubase...etc. Clapa fiind midi, nu functioneaza decat printr-un soft instalat in prealabil in PC (reason, cubase, enigma, ableton, etc.). Daca nu-i vreo greseala de conexiune, spune-ne programul pe care il folosesti, da-ne mai multe detalii.
Recommended Posts