Guest aress Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Caut trupa din buc. care ar avea nevoie de chitarist sau de vocal. Am 23 de ani...un pic de experientza...cant de ceva vreme la chitara. Pt vocal e exclusa orice tip de ragaiala horcaiala sau alte ragnete de nedescris, in rest sunt deschis catre o gramada de stiluri...daca suna bine, ma bag. Astept PM sau reply la topic. Bafta!
Guest Valy18 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Caut trupa din buc. care ar avea nevoie de chitarist sau de vocal. Am 23 de ani...un pic de experientza...cant de ceva vreme la chitara.Pt vocal e exclusa orice tip de ragaiala horcaiala sau alte ragnete de nedescris, in rest sunt deschis catre o gramada de stiluri...daca suna bine, ma bag. Astept PM sau reply la topic. Bafta! Add me si hai sa discutam.... ym: dark_sin_angel (rog SERIOZITATE)
Guest KissKriss Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Caut trupa din buc. care ar avea nevoie de chitarist sau de vocal. Am 23 de ani...un pic de experientza...cant de ceva vreme la chitara.Pt vocal e exclusa orice tip de ragaiala horcaiala sau alte ragnete de nedescris, in rest sunt deschis catre o gramada de stiluri...daca suna bine, ma bag. Astept PM sau reply la topic. Bafta! Salut ! Trupa Ka Gaia An cauta vocal ! Daca anuntul mai e valabil si esti interesat, id de messenger : d_natyendri@yahoo.com
Guest relly Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Caut trupa din buc. care ar avea nevoie de chitarist sau de vocal. Am 23 de ani...un pic de experientza...cant de ceva vreme la chitara.Pt vocal e exclusa orice tip de ragaiala horcaiala sau alte ragnete de nedescris, in rest sunt deschis catre o gramada de stiluri...daca suna bine, ma bag. Astept PM sau reply la topic. Bafta! Daca mai e de actualitate cred k avem ce iti trebuie: m_rely@yahoo.com
Recommended Posts