Guest JXL Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Sunt bassist , Bucureºti , caut trupã de punk ( nu vã imaginați Blink 182 ) . ca trupe : Ramones , Exploited , Casualties , sau trupã de thrash/heavy/black/viking metal (oricare din astea ) . Lãsați aici reply dacã este cineva interesat sau PM.
luci2007 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 salut sunt de la trupa PROOF.avem nevoie de un basist.suna ma te rog daca esti interesat.0762958130.gen aborbat...hardcore/trash/deathcore.merci
Guest JXL Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 (edited) Sã zicem cã acum vreau orice gen de la pop-rock la black metal. M-am cam sãturat sã cânt singur .. O fac de ceva timp .Am 17 ani Bucureºti scule proprii. Edited January 3, 2010 by JXL
Guest fist_of_metall Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 salut io cant la chitara si caut oameni pentru o trupa de orice gen id:fist_of_metall
Daniel_GreenDay Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Sã zicem cã acum vreau orice gen de la pop-rock la black metal. M-am cam sãturat sã cânt singur .. O fac de ceva timp .Am 17 ani Bucureºti scule proprii. Dak mai e valabil ma numesc Daniel si vreau s imi fak o trupa de rock alternativ ( ca si GreenDay ) si chiar m-ar interesa sa te cunosc si sa te bag in trupa da-mi add la ID-ul : danbigboy996@yahoo.com te astept
Numby Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 DUde eu am nevoie de un basist in 3 trupe . Daca esti un tip okey sigur o sa-ti placa membrii la cel putin unu din proiecte. Da-mi un mail daca vrei mai multe detalii button_press@yahoo.com
Guest StunnerSBand Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 DUde eu am nevoie de un basist in 3 trupe . Daca esti un tip okey sigur o sa-ti placa membrii la cel putin unu din proiecte. Da-mi un mail daca vrei mai multe detalii button_press@yahoo.com stiti ca va bateti degeaba pe un om care s-a decis sa faca chitara,nu?
Guest Matt88MG Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Sall...daca tear interesa o trupa alternative/metalcore add fkn_mg88...suntem cu experienta,avem unde sa repetam si sa cantam
Recommended Posts