Rhoads Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Salutare, Caut trupa in Cluj-Napoca pentru un proiect Hard Rock / Heavy Metal. N-are rost sa intram in definitiile stilurilor si nici in "sub-genres" dar prin Hard Rock ma refer la trupe ca Led Zeppelin, Deep Purple, Rainbow, ACDC, Rush iar prin Heavy Metal ma refer la trupe ca Judas, Maiden, Sabbath, Metallica, Dio, Scorpions, Ozzy ( Randy Rhoads si Zakk Wylde), Helloween, ceva Motorhead. Noh.. deci nu am facut teorie mai sus ci doar am enumerat trupele din care as vrea sa ne inspiram si la care sa adaugam bineinteles elemente noi. Daca am starnit interesul cuiva atunci sa spun si vreo 2 cuvinte despre mine. Ma cheama Alex, am 25 de ani si am ceva experienta in sensul ca am cantat intr-o trupa si am avut cateva aparitii live care au fost destul de reusite din cate am auzit. Vezi link-urile si pt mai multe scrie-ti "Katharein" pe youtube si le arata pe toate. (Le am selectat pe cele mai reusite). Eu sunt ala cu tricoul cu Queen din partea dreapta cum te uiti la scena. Apropo, daca e cineva care si doreste sa aiba trupa Queen ca punct de plecare pentru un proiect, uitati tot ce am scris mai sus in legatura cu trupele si hai sa discutam . Evident, exagerez, doar vreau sa spun ca trupa mea de suflet e Queen. Asta pt un mai bun profil psihologic Ok. ce ar trebui sa mai scriu.. -pot face ritm si solo (cel putin asa imi place sa cred ) (separat sau impreuna daca e nevoie) -am scule proprii: chitara, amp, pedale -am timp pt repetitii chiar si in timpul saptamanii la amiaz daca e nevoie. Nu prea sunt de acord cu repetiile de weekend.. (Bine.. eu lucrez de acasa si imi pot imparti timpul cum vreau. Stiu ca sunt privilegit dpv asta si nu vreau sa atac pe nimeni prin ce am zis inainte. Doar am facut o afirmatie -chiar vreau sa fac muzica si sunt dispus sa investesc f mult in asta. Mai mult nu vreau sa zic pentru ca risc sa sune pompos sau sa fie cliseu dar tocmai pt asta ma mut de la Sibiu la Cluj. http://www.myspace.com/katharein - aici sunt cele mai reusite Dpv solo asta ar fi foarte reprezentativa cred: iar pentru mai multe: http://www.youtube.com/results?search_quer..._type=&aq=f si related videos Daca e nevoie revin si cu ceva inregistrari de "studio" dar au iesit cam ca frana si cred ca tot mai relevant sunt link-urile de mai sus. Sper ca n-am uitat nimic si daca imi aduc aminte voi reveni cu detalii sau sper sa ma intrebati Mai mult de atat.. astept propuneri/oferte etc Venind din Sibiu in Cluj sunt deschis si la alte propuneri din care poate nu o sa iasa mai mult decat un jam session sau o berula undeva. Vreau sa cunosc oamenii de muzica din Cluj si sa gasesc oameni de la care sa invat. Norock, numa bine Si Sarbatori Fericite ! daca tot e Craciunul. Am uitat Yahoo: mynameis_geo@yahoo.com
Recommended Posts