www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Guest Johnny I
Posted

as opta pentru strat, are si un humbucker

Guest p_aciulea
Posted

daca ai chef de metale, doza dubla (aka humbucker) iti va oferi un sunet mult mai plin dpdv al distorsului / overdrive-ului, decat o doza simpla (single-coil).

in alta ordine de idei, conteaza si cam ce ai vrea tu sa canti.

ca o idee, cam toate metalele se canta pe humbucker-ul din bridge (ala de langa cordar)

Posted (edited)

eu as alege stratul nature, se vad fibrele lemnului si asta ii da o nota distincta.

in plus, esti sigur ca e lemn.

configuratia dozelor o poti schimba oricand, mai ales ca de ceva vreme exista humbuckere de forma si dimensiunile unui single coil. intr-adevar, HSS e o configuratie mai versatila.

ar trebui sa specifici, totusi, cam pe ce gen te-ai axa, desi nu e obligatoriu, intre timp te poti razgandi.

as recomanda, totusi, un grif rosewood, e mai usor de modificat si mai aderent la mana, mai ales daca esti incepator.

parerea mea.

PS - ia cu tine un chitarist mai experimentat cand o probezi, mai sunt cateva zeci de detalii care trebuie verificate, ar fi pacat sa dai banii si sa descoperi singur vreun defect. n-am nimic cu grosmann, dar se stie ca si fenderu' mai da gherle.

bafta.

Edited by carramba