Guest razvan_constanta Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 Poate cineva sa-mi raspunda la o intrebare? Am un microfon pe lampa Rode NTK, un mixer Soundcraft si o placa audio Delta 44. Mai trebuie sa-mi iau si un preamplificator special de microfon(si daca da sa fie solidstate sau tot cu tuburi?) sau pot sa il bag direct la intrarea de microfon de la mixer? Razvan, Constanta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest p_aciulea Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 nu stiu prea multe despre asta, insa teoretic ai putea sa il bagi direct in mixer, de ce nu incerci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prowler Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 dap il poti baga direct in mixer, din cate stiu io, mixeru are preamp-uri. acu, cat de bine o sa sune, ramane de vazut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest razvan_constanta Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Sigur mixeru are preamplificatoare pe intrarile de mic, dar sunt pe integrate. Ideea e daca se simte diferenta chiar asa de mult intre un preamp pe lampi si unu pe integrat.(micu are deja lampa in interior) Link to comment Share on other sites More sharing options...
prowler Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 (edited) mah daca nu s-ar simti nu s-ar mai face... acu, cine o simti, ramane de vazut ce-mi place cand sunt criptic ok, ca sa nu fiu chiar inutil, iti spun ca, daca nu esti multumit cu ce obtii din setup-ul tau curent, atunci un preamp separat ar putea fi solutia Edited March 14, 2006 by prowler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts