Lovele Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Ma intreb daca are cineva taburi la cantece de craciun. Taburi de solo dar totusi mai usoare care suna bine pe electrica. Ceva de exemplu ca "Silent Night", sau "We wish you a merry christmas". Mersi pentru ajutor
Guest Gady_paul Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Atat am gasit prin arhiva mea. Sunt extrem de simple, si poate nu suna grozav dar sunt ideale pentru incepatori. We_Wish_You_a_Merry_Christmas.gp5 Silent_night.gp5 O_brad_frumos.gp5 Jingle_bells.gp5
Guest AlinMetallica Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Uite aici cateva transpunse de pe partitura de mine . Am_plecat_sa_colindam.gp5 Plecarea_Magilor.gp5 O_ce_veste_minunata.gp5 Astazi_S_a_nascut_Hristos.gp5
Guest Gady_paul Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Pai...veniti si voi cu niste titluri ca eu nu mai stiu...si incarc sa le transpun. Si observa nimeni ca avem o arie intitulata "cereri de tabulaturi"?
Guest AlinMetallica Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 (edited) Pai...veniti si voi cu niste titluri ca eu nu mai stiu...si incarc sa le transpun. Si observa nimeni ca avem o arie intitulata "cereri de tabulaturi"? http://www.donbosco.ro/resurse_ecl/cantora...ea_domnului.php Hai sa ne apucam de treaba ! LE: Haide ca sa nu facem amandoi acelasi lucru tu iei de la "Inima va canta" in jos. Ok? Nu le-am numarat, dar este aproximativ pe la jumatate. Edited December 7, 2009 by AlinMetallica
shedow11 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 daca se poate sa mi-l scrieti din gp5 ca nici nu il am pe comp si imi si mere ceaiu' compu:)) doar cele 4 care le-a postat alin
Guest AlinMetallica Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 (edited) daca se poate sa mi-l scrieti din gp5 ca nici nu il am pe comp si imi si mere ceaiu' compu:)) doar cele 4 care le-a postat alin PDF e bine? *Care mai transpune din alea ca eu m-am blocat la una si vad ca nici nu a postat cineva altceva. Va rog cine se plictiseste sau nu are ce face. Edited December 18, 2009 by AlinMetallica
Lovele Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 (edited) Iau eu de la Z in sus mai tarziu BTW tu care partitura transcrii. De ex la noapte de vis este o partitura si sus de vers si jos de vers. :S Edited December 18, 2009 by Lovele
Guest flashy Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 pai,cantece de craciun-incearca orice de la dimmu borgir,mayhem sau kreator succes )
Guest dan_tyr Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Cel mai bine te unge la suflet un colind de la Cock&ball torture.
Guest AlinMetallica Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 pai,cantece de craciun-incearca orice de la dimmu borgir,mayhem sau kreator succes ) Mie imi place kreator. Si am 3 colinde preferate de la ei: Violent Revolution, Phobia si Impossible Brutality! Iau eu de la Z in sus mai tarziu BTW tu care partitura transcrii. De ex la noapte de vis este o partitura si sus de vers si jos de vers. :S aia de jos doar daca vrei si bass aia de sus si dintre notele alea 2 alege-o pe care ti se pare ca suna mai apropiata de original, ori pe aia mai inalta pentru ca deobicei notele inalte suna mai bine la melodii de voce cantate pe chitara (dar asta o poti face adaugand o octava daca e cam "sumbru")
Recommended Posts