Guest Jive Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Sal Dupa cum spune si titlu topicului,caut trupa sau mai bine zis mi-ar placea sa cant intr-o trupa.Nu am experienta in ale scenei deoarece nu am mai facut parte din vreo formatie,insa sunt tanar (20) si tot interesul din lume. Cant de la 15 ani si mai nou iau lectii de canto,deci am ceva voce ) Cant rock,gen guns n roses,bon jovi,queen,korn,aerosmith,etc. in principal orice e "cantabil",nu pot canta metale de alea grele,so,no growl ! PM
Fictum Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 (edited) hai in Galati Am nevoie la proiectul meu(FICTUM), de voce Edited November 30, 2009 by Fictum
Guest Jive Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 hai in Galati Am nevoie la proiectul meu(FICTUM), de voce As veni cu mare placere,insa am de urmat o facultate aci in cluj lasa mi id tau axl2guns. Din cate vad esti din Focsani,poate nu ai observat da anuntul e pt Cluj
Guest green23 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Salutare! Am pus un anunt azi daca te intereseaza http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=43338
Recommended Posts