GhitaB Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Aici voi pune înregistrãrile mele. Sunt fãcute cu un Ibanez electroacustic folosind Cool Edit Pro... All_Hail_the_Power_of_Jesus_Name.mp3
Guest AlinMetallica Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 frumos... e placut si mangaie urechea... felicitari!
GhitaB Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Mulțumesc, AlinMetallica! Am scos un album vocal-instrumental împreunã cu frate-meu mai mic ºi cu Xenia. Am participat cu vocea ºi chitara. Frate-meu cu orga ºi adițional vocal. Xenia vocal... Detalii aici: Albumul "Dor de Þarã"
kriss Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Solomon.mp3O "compoziție"... Salut Ghita Imi place cum suna asta. Efectul asta (gen TheShadows) ... tot din Cool Edit Pro?
GhitaB Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Salut Ghita Imi place cum suna asta. Efectul asta (gen TheShadows) ... tot din Cool Edit Pro? Uite cã mai dã cineva ºi de topicul meu... Da. Tot Cool Edit Pro...
GhitaB Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 (edited) Pe_crucea_din_dealul_iubirii___cu_voce.mp3 O înregistrare nouã (de ieri). O cântare creºtinã veche... Chitarã + voce: eu... Orgã: frate-meu mai mic. Am folosit Cool Edit Pro pentru înregistrãri. Orga: Yamaha PSR 8000, chitara: Tenson (electricã). Critica este binevenitã. Edited September 29, 2010 by Ghita B
GhitaB Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 (edited) O piesă de sfârşit de an. Sunt conştient de unele greşeli, dar, probabil că nu de toate. Dacă ziceţi ceva s-ar putea să mă ajutaţi. Inc-un an.mp3 Edited January 3, 2011 by Ghita B
Recommended Posts