guitar88 Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Tocmai mi`am cumparat un boss gt8, si nu prea stiu cum sa-l programez. Imi zice si mie cineva ce trebuie sa apas, buton dupa buton pentru un efect misto? eu nu am un cablu midi - usb pentru al conecta la computer, este si vreo alta modalitate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest p_aciulea Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 ai manual, foloseste-l Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elethan Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Este un procesor foarte controversat, dar cu potential mare.O sa dureze ceva pana vei invata sa-l folosesti.Pentru a grabi lucrurile iti pot sugera 2 lucruri: - site-ul www.bossgtcentral.com , complet cu forum, si o gramada de alte chestii - manualul.Citeste-l din scoarta in scoarta, pentru ca sunt unele ponturi acolo. Ca sfaturi generale, nu exagera cu nici unul din efecte (ce-i prea mult strica).Foloseste output mode LINE/PHONES (il gasesti apasand butonul output, si miscand rotita). Cat mai putine nopti pierdute in cautarea efectului dorit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts