Guest Uchiha Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 (edited) buna vreau sa formez trupa in bucuresti sunt foarte serios cu lucru asta si am nevoie de : 1-lead guitar. 2-bass. 3-drums. va rog sa fiti seriosi iar despre mine : am guitar dar nu stiu sa cant la el foarte bine , nu's roman sunt strain, stiu sa cant bine cam la %75 , am 17 ani , iar oameni pe care ii caut ar terbuii sa nu fie mai tineri decat 16 ani . trupa va canta pentru faima nu bani , si va canta pop sau rock geniul il va vota trupa. multumesc pentru rescpectul acordat ID: Jf_Light_2009 Edited November 12, 2009 by Uchiha
Ghiur Alexandru Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 buna vreau sa formez trupa in bucuresti sunt foarte serios cu lucru asta si am nevoie de : 1-lead guitar. 2-bass. 3-drums. va rog sa fiti seriosi iar despre mine : am guitar dar nu stiu sa cant la el foarte bine , nu's roman sunt strain, stiu sa cant bine cam la %75 , am 17 ani , iar oameni pe care ii caut ar terbuii sa nu fie mai mari decat 18 sau mai tineri decat 16 ani . trupa va canta pentru faima nu bani , si va canta pop sau rock geniul il va vota trupa. multumesc pentru rescpectul acordat ID: Jf_Light_2009 eu ma bag la acordeon in Romania daca mai pui si limita de varsta...te alegi cu O
Guest Uchiha Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 bai sami bag pl de ce 16 ani ) nu 15 acolo.. iti multumesc pentru raspuns si itil respect Up !
Ecco Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 iertati limbajul,dar caut o trupa sau oameni si sunt cam disperat ca nu gasesc.
Guest Uchiha Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 iertati limbajul,dar caut o trupa sau oameni si sunt cam disperat ca nu gasesc. nui nimic nui nimic stii la guitara ? adica bn ?
hypermetall Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 daca ai nevoie de lead ma bag io, ca le am bine
Guest Uchiha Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 daca ai nevoie de lead ma bag io, ca le am bine Serios Mai Esty ? Dami Add te astept pe mess
Guest Uchiha Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 nam putut sa dau edit asa ca buna vreau sa formez trupa in bucuresti sunt foarte serios cu lucru asta si am nevoie de : 1-guitarist. 2-drummer. va rog sa fiti seriosi iar despre mine : am guitar dar nu stiu sa cant la el foarte bine , nu's roman sunt strain, stiu sa cant bine cam la %75 , am 17 ani , iar oameni pe care ii caut ar terbuii sa nu fie mai tineri decat 16 ani . trupa va canta pentru faima nu bani , si va canta pop sau rock geniul il va vota trupa. multumesc pentru rescpectul acordat ID: Jf_Light_2009
Recommended Posts