Sarpe Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Salut, am cautat putin pe forum si nu am gasit, asa ca am zis sa va intreb direct. Care sunt bataile (strumming) clasice (de baza) pentru melodiile de munte/folk? In afara de jsjssjs si jjssjs nu mai stiu. Ideal ar fii ca pentru fiecare bataie sa ii recomandati si melodia pe care se canta. Numai bine!
Cursedone Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 nu cred ca are mare importanta bataia, cel putin pentru mine nu are, important e sa sune acordul(daca esti incepator). oricum ai aici mii de cantece de munte: http://tabulaturi.ro/categorii.php?id=1
vlad_cozma Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 am cautat putin pe forum chiar ca putin. ↓ ↓↑ ↑↓↑ ↓ ↓↑ ↑↓↑ ↓ ↓↑ ↑↓↑ ... ... ...
Sarpe Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Vlad stiam de bataia asta, am scris si in primul mesaj. Am cautat primele trei pagini ale forumului si dupa am folosit functia search si nu am gasit mare lucru. Valentin inteleg ce vrei sa spui dar momentan nu ma pot baza pe tehnica asta. Numai bine!
vlad_cozma Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Vlad stiam de bataia asta, am scris si in primul mesaj. Am cautat primele trei pagini ale forumului si dupa am folosit functia search si nu am gasit mare lucru. Valentin inteleg ce vrei sa spui dar momentan nu ma pot baza pe tehnica asta. Numai bine! my bad.
Recommended Posts