Guest blood_mist Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 salut, trupa Tarantula (thrash/death-metal) cauta urgent un tobar capabil ,preferabil din Bucuresti... contact : Filip-vocal- 076 8000 976 blood_mist_ai@yahoo.com trupa.tarantula@yahoo.com ca sa intelegeti mai bine despre ce e vb : www.myspace.com/trupatarantula concerte am avut destul de multe si vor mai fi, deci e vorba de oameni care au iesit cat de cat pe scena, stiu cu ce se mananca, suntem seriosi (atunci cand trebuie) si cautam un om care sa fie dedicat si serios... ps : avem si manageri, e vb de Stay Metal Forever ! adica Sorin Turcu si Alberta Bita , asta ca sa accentuez faptul ca e vb de treaba serioasa si de concerte cat mai multe keep it metal, baby !!
onrewind Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 scuze de offtopic.. dar a sunat foarte creepy titlul )
Guest blood_mist Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 si ca sa fiti mai mult in tema : numarul de piese e undeva la 15 cu tot cu cover-uri > Amon Amarth- Pursuit of the vikings, Sepultura- Roots si Territory, Six Feet Under - Human Target mai sunt in lucru 2 piese dar pana acolo mai e... sala de repetitii avem... cerinte : tobarul sa aiba pedala dubla, cinele si eventual propriul premier cheers !
Guest blood_mist Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 scuze de offtopic.. dar a sunat foarte creepy titlul ) ce ti s-a parut asa de creepy ?
Guest blood_mist Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 astia sunt trupa fara tito ??? da ma, sunt trupa fara tito !!!!! pe viitor am sa va rog sa postati doar on topic sa evitam discutiile inutile... multumesc frumos
Guest blood_mist Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 se pare ca am gasit pe cineva...postul ramane oarecum deschis....cred...ramane sa vedem cum ne intelegem la nive muzical si in rest... asadar pentru moment nu mai e panica....daca nu ne iese combinatia, am sa "reinviu" postul....
Recommended Posts