www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Cautam Basist Si Vocal, Eventual Clape.

Recommended Posts

Posted

Tobar si chitarist din Bucuresti vrem sa formam o trupa in zona rock, blues, fusion, hard-rock si adiacente - exclus trash, death, doom sau alte stiluri violente, pe scurt rock ascultabil; Cautam colegi pentru proiect pe termen mediu si lung, in speta bass, voce si, eventual, clape; nu traim din muzica si, implicit, nu putem fi definiti ca muzicieni insa seriozitatea si dorinta de a face muzica sunt conditii sine qua non pentru a colabora. Vrem sa compunem si de asemenea sa cantam cover-uri - Hendrix, Guns, Led Zepp, Ac/dc, Timpuri noi samd ( mai ales pentru comunicare, inchegarea trupei, definirea unui sound etc ); avem ca obiectiv formarea unui repertoriu care sa ne permita sa cantam cu public.

Deocamdata repetam in studio - ; suntem posesori de scule de calitate, adica set complet de tobe ( cu double pedal, cinele si tot ce trebuie ), chitari de profi ( Gibson, Fender - custom made ) + 2 statii pe lampi custom made Dan Panaitescu, delay Echoplex si alte pedale :) gata cu lauda, ideea e ca ne dorim colegi care sa aiba scule, nu neaparat scumpe insa macar medii :) gasirea unei sali proprii fiind urmatorul pas dupa stabilirea componentei. Vorbim la 0720632753 sau pe mess: eduard_schweffer@yahoo

• 2 months later...
Guest simdude
Posted

Brian May a inventat Echoplex-ul, nu ?

Am citit asta acum vreo 15 ani intr-o carte despre Queen. Cel putin asa imi aduc aminte. Mi l-am imaginat tot timpul, stind cu pistolul de lipit in mina si cu schemele desenate de el pe masa, dupa care facea probe cu ce-i iesea. Cine stie cum suna in timp ce inca lucra la el ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.