www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Trupa Upsidedown

Recommended Posts

Guest wintzy
Posted (edited)

Sal, people :) Eu fac parte dintr-o trupa nou-formata (repetam de aproximativ 2-3 luni) si avem influente in general din melodic metalcore, post-hardcore (trupe gen Killswitch Engage, Unearth, 36 Crazyfists, Still Remains, Avenged Sevenfold, Enter Shikari etc ). Totusi, nu ne limitam la atat, si incercam pe cat se poate ca piesele pe care le compunem sa prezinte o anumita diversitate.

Componentii trupei ar fi : Victor Badila - Chitara Lead (membru Akral Necrosis), JohnJohn - Voce (ex S.I.M - as i am), Oaie - Andrei Ilies - bass (ex. S.I.M. ), Radu Campeanu - Tobe (ex Landscape Twenty, S.I.M, Deadeye Dick, Proof, Zgarie Nori) si eu - chitara (ex Landscape Twenty, Dupa Munca).

Am avut primul concert sambata, 26 septembrie in Live Metal Club, alaturi de Ka Gaia An, Akral Necrosis, Snapjaw, Tiarra si L.O.S.T, eveniment organizat de Green Sound Team. Daca aveti ceva timp la dispozitie si sunteti curiosi sa ne ascultati, postez aici 2 piese din concert, chiar am fi super recunoscatori daca primim feedback. Thx :)

Edited by wintzy