Guest tracrilix Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 salutare, sunt un tobar din bucuresti. mi-ar placea sa gasesc niste omuleti, cat de cat priceputi la muzica, pentru a canta in weekend-uri, sau cand se poate (chiar si in timpul saptamanii). in general, ca reper, stilul sa fie undeva in zona: purple, metallica, sabbath, dio, van halen, maiden (daca se poate), gotthard...old school. ideea e sa cream si piese proprii-ar fi minunat-pentru sufletele noastre, dar, cu care, eventual, sa iesim pe o scena...candva. proiectul la care m-am gandit include: un chitarist, un basist, o voce, un al doilea chitarist sau un clapar ps: nivelul cunostiintelor sa inceapa de undeva din zona medie (sa nu fie incepator-valabil pt toti membrii)-sa poata interpreta piesa "down to mexico" - paul gilbert contact messenger: tracrilix, contact mail: tracrilix@yahoo.com
Guest tracrilix Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 (edited) Salutare, Am uitat sa adaug: AC/DC si Judas Priest si un nr de tel (pt cei ce nu pot sta pe mess): 0764.643.778 Succes Edited October 5, 2009 by tracrilix
Guest vocalsj Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Hello man! Trupa Elvinder din Bucuresti cauta baterist. Daca esti interesat, pentru relatii suplimentare mail & messenger : johnce76@yahoo.com si m_rely@yahoo.com Elvinder -14.10.2009 http://www.myspace.com/elvinder Componenta actuala: 1 vocal/2 chitaristi/1 basist Media de varsta in trupa: 28-33 Genul abordat: heavy/progressive/metal (cu diverse influente) Target: in perioada urmatoare repetitii la sala si concerte in cluburi Cerinte : seriozitate, experienta Repetitii: 1-2 ori/saptamana
Guest vocalsj Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 (edited) Cand am postat anuntul nu am banuit ca este vorba de Traian L. Mesaj pentru Tracrilix alias Traian L: Te rugam sa consideri ca nu ti-am facut nici o oferta in acest sens!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ''Succes'' Edited October 15, 2009 by vocalsj
Guest Tiki Horea Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 UUUuuu, that's harsh...ce o facut nenea de sunteti asa suparat pe el?
Guest tracrilix Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 SE POATE INCHIDE NU MAI E VALABIL ANUNTUL MERCI
Recommended Posts