www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Cautam Vocal


Guest Markus

Recommended Posts

Salutare :)

 

Suntem o trupa de amatori din Bucuresti, cu varste in jur de 21 de ani si cantam de aproape un an in formula actuala (bass, 2 chitare, tobe), dar, din cauza lipsei timpului, nu repetam foarte des (o data la o saptamana/doua) si nu am avut, deocamdata, experiente scenice. Cautam pe cineva dispus sa cante vocal, nu neaparat foarte experimentat, dar mai degraba dornic sa cante si sa evolueze cu noi. Noi cantam in mare parte coveruri si nu avem inca un stil clar, bine definit, dar cantam in principiu Rock, Blues si un pic de Hard Rock. Repetam de obicei la sala lui Mihai Nebunu.

 

Poate ne auzim la o cantare  :)

Link to comment
Share on other sites

Guest Markus

tom petty & the heartbreakers - runnin' down a dream, eric clapton - cocaine, charlie daniels band - legend of wooley swamp, deep purple - smoke on the water, pink floyd - comfy numb, scorpions - rock you like a hurricane, steppenwolf - born to be wild, uriah heap - lady in black , lynyrd skynyrd - sweet home si freebird ... si altele :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest valyyo26

am 16 ani sunt vocalist (bucuresti) insa ma axez mai mult pe hard rock si metal daca va convine si vreti sa mai adaugati ceva influente stilului vostru dati add la id de messenger valy_yo26

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.