Guest ADYYY_91 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 salut am observat ca vechiul meu rg170dx nu prea mai face fata...motiv pt care imi strang de vreo jumate de an bani pt o chitara noua bugetul meu e cam de 1500-1600 ron pana acum,as cam avea de ales intre un esp ltd kh 202 - 1550 RON // schecter damien fr - 1350 RON (noi,de pe ebay) ma gandeam si la un ibanez rg420eg,dar am auzit ca sunt destul de inconfortabile ideea e ca eu nu sunt mare expert in chitari,deci nu stiu exact care dintre ele este mai buna,sau daca sunt alte modele care suna bine pentru ce caut eu cant in principal metallica,metal,si uneori rock mai clasic(scorpions,guns'n roses,etc.), si am un line 6 spider III 30(ma gandeam sa il schimb in viitor cu un peavey vypyr) deci,as aprecia niste sfaturi,mai ales daca cineva a cantat pe aceste chitari + sugestii de chitari mai bune mersi anticipat
Guest ADYYY_91 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 am vazut chitara personal la mcmusic...chestia e ca nu prea mai am chef sa bag prea multi bani dupa ce o cumpar+nici nu ma gandesc sa cumpar din romania,preturile sunt fenomenal de mari
Guest ADYYY_91 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 pai cu tot cu transport , kh202 vine 1550 ... in tara e 2000 /// ibanezu vine 1500 ... in tara e 2000
Recommended Posts