Guest z1on Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 (edited) Splendid, am ajuns student in cluj si doresc sa caut o trupa . :) I little bio: cant la chitara de 4 ani, am cantat pana acum in 3 trupe, doar 2 din ele am ajuns sa fac live'uri. Cu prima am cantat alternative iar cu a 2-a folk metal (that was cool). La prima trupa eram singuru chitarist deci faceam si solo, iar celelalte doua eram ritm si oleaca de solo. In principiu sunt deschis la mai mult genuri cum ar fi: metal/nu-metal/alternative-metal/grunge(mai degraba grunge gen AIC si Pearl Jam)/funk/reggae. Pentru cei care doresc sa stie cv de echipament : a black epi les paul si un procesor. Am experimentat cu editari de exemplu: inregistrari, mixaj, masterizari. Nah cine are chef de un jam pe cand vin la cj just lemme know and see if u people need me Pt contact : shellynix2001 PS De ce vreau sa cant ? Pentru ca imi place senzatia cand cant live cand totul merge la unison cu trupa. In esential, din placere Edited September 27, 2009 by z1on
Recommended Posts