Guest mama Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Salut, ma poate ajuta cineva cu acordurile la melodia asta? pls. Mentionezca am gasit ceva acorduri pe net, insa nu'mi suna... Daca se poate, ash vrea sa-mi spuneti si cum arata acordul Expl: Am= (577555) deoarece desi explicatia acordurilor o gasesc pe net, nu stiu in ce pozitie trebuie prins...nush daca m'am facut inteles. Daca trebuie, dau o bere, 2... Astept...cu nerabdare! aaa, atasez un link cu un cover
alina88 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Salut, ma poate ajuta cineva cu acordurile la melodia asta? pls.Mentionezca am gasit ceva acorduri pe net, insa nu'mi suna... Daca se poate, ash vrea sa-mi spuneti si cum arata acordul Expl: Am= (577555) deoarece desi explicatia acordurilor o gasesc pe net, nu stiu in ce pozitie trebuie prins...nush daca m'am facut inteles. Daca trebuie, dau o bere, 2... Astept...cu nerabdare! aaa, atasez un link cu un cover Sunt 2 videoclipuri ...ale lui Robert Trainor (acordurile) poate te ajuta
Guest mama Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Sunt 2 videoclipuri ...ale lui Robert Trainor (acordurile) poate te ajuta Multumesc, scuze ca n'am cautat suficient
Recommended Posts