SfantuJimmy Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Cine ma poate ajuta si pe mine ? Mi sa rupt la chitara o coarda... am schimbat toate corzile ,si ... dupa ce am pus alte corzi , am obs k baraie La-ul ... l-am intrebat pe cnva ce sai fac la chitara si a zis sa ridic coarda , acolo q inbusu ala mic , am ridicato si nimik , tot asa baraie, dar acum baraie toate 6 corzile ... se atinge coarda de o bara dintre freturi , care ma poate ajuta ? as fi recunoscator. Aici ii chitara : Stagg S300-TR
DraculVaDomni Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Cine ma poate ajuta si pe mine ? Mi sa rupt la chitara o coarda... am schimbat toate corzile ,si ... dupa ce am pus alte corzi , am obs k baraie La-ul ... l-am intrebat pe cnva ce sai fac la chitara si a zis sa ridic coarda , acolo q inbusu ala mic , am ridicato si nimik , tot asa baraie, dar acum baraie toate 6 corzile ... se atinge coarda de o bara dintre freturi , care ma poate ajuta ? as fi recunoscator. Aici ii chitara : Stagg S300-TR Omule daca esti din Sighisoara, te pot ajuta eu
DraculVaDomni Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Ejti Balex ? Da ma eu sunt Tu care pana mea esti ma Da add pe mess sa vb. vezi ca am id-ul la profil
DraculVaDomni Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Se poate inchide topicul. In weekend ma duc la el sa " rezolvam " chitara
Recommended Posts