www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Cantece Bune Pt. Digitatie

Recommended Posts

Posted

Dupa o saptamana in care faceam zilnic exercitii 1-2-3-4 . 2-1-3-4 s.a.m.d am inceput sa ma satur...efectiv m-am plictisit si nu mai suport sa fac exercitile astea de digitatie.

Stiti ceva cantece care sa suna binisor si sa fie bune pentru digitatie?Mi-e mai usor sa cant niste melodii decat sa fac exercitiile astea enervante :))

merci

Posted

Pai faci exercitiile cu game cromatice perfect, cu picking corect ca sa poti spune ca te-ai plictisit de ele? :)

Nu stiu ce-s alea :|

Eu fac :

1234

1243

1324

1342

2134

2143

2314

2341

2413

2431

....

4321

4312

Posted

un sfat: ia frumos metronomul, shi incepe sa faci saisprezecimi,sextoleti, shi asa mai departe... foarte rar, shi foarte egal... sau arpegii,etcetc... nu stiu cum te-ai saturat de studiu :)

Posted

Darn deci eu sunt cam 0 barat la teorie... vreau practica... teorie nu prea am de unde sa invat si sincer sa fiu mi-e si o lenee :))

Ce imi recomandati sa invat la partea de teorie? :)

Guest ozzykris
Posted

Dupa o saptamana in care faceam zilnic exercitii 1-2-3-4 . 2-1-3-4 s.a.m.d am inceput sa ma satur...efectiv m-am plictisit si nu mai suport sa fac exercitile astea de digitatie.

Stiti ceva cantece care sa suna binisor si sa fie bune pentru digitatie?Mi-e mai usor sa cant niste melodii decat sa fac exercitiile astea enervante :))

merci

ces alea 1-2-3-4 etc. ?????? va rog sa nu ma injurati! sun si eu la inceput! sau ces alea ex de digitatie?

Guest ozzykris
Posted

AHA.. multumesc. dar care era siteul ala cu cantece in acorduri?

• 2 weeks later...
Posted

Merci este exact de nivelul meu, am cantat-o foarte bine dintr-a 3-a incercare... ce zici cam pe la ce nivel sunt acum? Tu cand ai cantat prima oara tabul asta?