czzy Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 cheers mate(s) Anuntul este mai vechi si era doar pt tobar, acuma-i si pt basist (se modifica si un pic repertoriul ) Un moderator le poate lipi, sau poate sterge celalalt topic. .Asadar: Avem o mica trupa, dar nu avem nume. Nu cantam niciunde oficial, da' avem o sala de repeitie destul de ok ok amenajata (4 pe 5) , un mixer cu putere si 4 boxe, da' nu prea mari. Suntem pian, chitara electrica si 2 voci (fata si baiat). Pana acu o saptamana era si cineva la bas (chitarist de meserie), da' se pare ca nu am mai fost pe aceeasi lungime de unda si a renuntat . Am avea nevoie de un tobar (cu tobele lui, normal) si basist (aici avem un bas cu 5 corzi daca-i nevoie ), ca sa ne simtim si mai bine. Sa fie cat de cat seriosi, sa aiba rabdare, si probabil sa nu se viseze aclamati de public in urmatoarele 15 luni ) ... Daca, merge totul ok, mai facem un pas, cautam un club, etc etc ... Noi cantam de ceva vreme impreuna, da' avem doar coveruri. Indiferent ce iese, noi oricum vom fi acolo si vom canta ... pentru ca ne simtim bine impreuna .. si daca vreun prieten are o "iesire" mai mare, si vrea ceva live, suntem acolo... Vrem sa facem si ceva compozitii (normal, toata lumea vrea ) .. doar ca in timpul scurt in care eram impreuna nu reuseam nici sa ne "povestim" prea multe. Facem repetitii o data pe saptamana deocamdata - iar durata repetitiilor se va lungi un pic . Repertoriu .. ceva de genu: Damien Rice Vama (veche) Eric Clapton ceva PInk Floyd ceva robbie ceva reamonn ceva Tennacious D altele ... timpuri noi, sarmalele reci, coldplay, urma, spitalu de urgenta , snuff .. etc Deci, se poate face o idee / vedea o tendinta:d. Am dori si ceva mai ritmat, daca o sa avem tobe si bas .. biggrin.gif. Pentru contact: email: brother2me@yahoo.com, sau 0747 227 328 (Cezar) (pentru cine vrea neaparat la tel biggrin.gif ) .. Ym: brother2me wink.gif (oricand, sunt la lucru toata ziua smile.gif) ). Asa cum zicea cineva in alt topic, cred ca am fost cat de cat clar cu ce facem noi ... Cheers... P.S. - prima data sa cantam, si apoi sa facem "planuri" despre unde, cum, cat si cand wink.gif .. P.S. 2 - avem si-un frigider dus la sala, si ne "inspiram" cu bere "every little single time" ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
czzy Posted September 9, 2009 Author Share Posted September 9, 2009 Am sa completez cu 2 3 "puncte de reper" ). tenacious D fuck_her_gently.mp3 reamonn supergirl1.mp3 Ingrid the_way_i_am2.ogg si aici inchei ) .. si raman in "stand by" . ciuszszsz Link to comment Share on other sites More sharing options...
czzy Posted September 28, 2009 Author Share Posted September 28, 2009 Un tobar ar fi ok ... ca la bas o cam venit cineva ... deci, UP )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
czzy Posted October 8, 2009 Author Share Posted October 8, 2009 up ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
czzy Posted October 15, 2009 Author Share Posted October 15, 2009 UP, CHIAR pt amandoua ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
czzy Posted October 29, 2009 Author Share Posted October 29, 2009 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts