Guest Elvis Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Am luat azi o doza pentru acustica am pus-o la chitara dar nu stiu cum sa o bag in pc sa se auda(are mufa cum au castile boxele etc si e neagra) ma scuzati daca sau mai scris topicuri dar eu nu leam gasit. Ce sa fac?Si pentru toti care mati ajutat si care ma vor ajuta.
Ecco Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 daca are mufa cum au castile ar trebui sa mearga fara sa-i faci ceva..zic eu poate fi de la doxa..sau vreo greseala de a ta minora,neobservata:D zic si eu acum ( nu ma luati la rost )
Guest Elvis Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Pai nu stiu cum sa fac sa se aude in boxe plz help. Doza ar trebui sa fie buna. Multumesc anticipat.
Ecco Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 aaaaaa:D pai nu se aude doar daca o bagi si gata..din cate stiu eu..incearca ceva..din ce imi aduc aminte(easy) acolo in controlul volumului..unde ai multe(master,wave,cd volume etc) ,dai sa fie toate (undeva in file,ai mai multe optiuni) una dintre ele tre sa fie ceva cu pink ...nu mia stiu exact cum se numea...care e data la minim..o dai la maxim si ar trebui sa se auda ...eu asa faceam cu microfonu,deci sar putea sa functioneze
Guest Elvis Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Nam avut timp sa incerc stai sa incerc dar bagama pe mess la testosulsupraactiv.
Guest Elvis Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Deci ma ajutat utilizatorul ecco cu multe dar cand o bag se aude harait nu chitara. Vrun pic de ajutor.
Sthell Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 N-ai placa de sunet ok, ai pus-o pe intrarea onboard? O doza externa, care nu e legata la corzi (care se comporta ca o antena radio), o sa aiba al dracului de mult zgomot de fond si probabil face si destula microfonie, ai ptuea incerca sa-ti iei o pedala/procesor, care sa functioneze ca pream + o placa de sunet ok, ca sa nu fii nevoit sa-ti iei amplificator that is.
firebird Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 (edited) orice placa de sunet e placa buna (chiar si cele pe isa) pana nu faci procesare de sunet si are o intrare de line in sau mic in. daca vrei sa folosesti programe (G-rig revalver etc.) o sa ai nevoie de placa cu latenta mica (ASIO2). iti recomand sa bagi doza in line in (albastru) sau mic (rosu/roz sau ceva asemanator dar nu portocaliu) cu +20db debifat. si volumul ridicat. Edited September 8, 2009 by firebird
Recommended Posts