K.R. Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Salut. Sunt din Cluj. I sing and play guitar. Caut instrumentisti (basist, tobosar, clapar) cu experienta, talent si creativitate pentru un proiect rock/blues/alternative (poate si putin funk). Talentele mele pot fi gasite aici: http://www.myspace.com/vacarchy , unde eu cant la voce, chitara, bass si putin pian ici pe colo. Doresc oameni motivati si seriosi in privinta unui proiect muzical de succes. Daca va suna interesant, contactati-ma la kroland94@gmail.com. Mersi.
Guest iKarus Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 salut~!.eu sunt alex.tot din cluj.cant la chitara de vreo 2 ani jumate.aproape 3.am pe cineva la voce, si un posibil baterist.daca te-ar interesa sa canti la bass intr-o trupa axata pe rock, cu diferite influente(funk, blues, progressive, jazz), lasa un PM. Salutari si numai bine!
K.R. Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 (edited) salut~!.eu sunt alex.tot din cluj.cant la chitara de vreo 2 ani jumate.aproape 3.am pe cineva la voce, si un posibil baterist.daca te-ar interesa sa canti la bass intr-o trupa axata pe rock, cu diferite influente(funk, blues, progressive, jazz), lasa un PM. Salutari si numai bine! As accepta aceasta oferta ca si un proiect secundar.. Dar lipseste proiectul principal.. unde as canta la chitara (/voce). Mersi de oferta, oricum Still searching! ( pe rand, va rog, sa nu ma aglomerati ) Edited September 16, 2009 by K.R.
K.R. Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Pentru ca se "inghesuia" atata lume, am uploadat cateva din compozitiile mele (ca sa va faceti o idee). Anuntul este inca valabil. Astept acei oameni creativi si dornici de muzica.
El Mano Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 (edited) up! Pt K.R. ...promitzator...unii experti ar zice k frazarea este cam de ciumete (diletant)... si ghit suna de oha...parerea mea....dak intere pe cineva...poti deveni un ghitarist f bun dak inveti sa dai din degete BINE nu numai repede si prost...crede-ma...se poate Edited October 8, 2009 by El Mano
darkspace Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Pt K.R. ...promitzator...unii experti ar zice k frazarea este cam de ciumete (diletant)... si ghit suna de oha...parerea mea....dak intere pe cineva...poti deveni un ghitarist f bun dak inveti sa dai din degete BINE nu numai repede si prost...crede-ma...se poate Nu vreau sa fiu off topic dar credeam ca aici pe forum scriu oameni decenti, cu apucaturi decente, ceea ce i-ai scris tu omului e...putin rautacios si lipsit de fair play...Omul nu se dadea un expert - parerea mea.Ma rog, te rog frumos sa ma scuzi daca esti un geniu al chitarei...iar restul sintem doar ...niste ciumeti (diletanti) si nu incapi de noi.
Recommended Posts