comanel Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Stiu ca mai exista multe pe langa Squeal-u lu Dimebag (rip) sau calutu lu steve vai... (nici pe asta nu stiu sa-l fac bine..) Dar daca cumva mai stiti ceva .. mai mult ca mine.. sunt dornic ca si alti chitaristi posesori de chitari echipate cu asa ceva sa invete sau sa dea mai departe... puhleezz show me something to drive da garlz uaild..
Symbolic Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 daca vrei din aria metalelor grele si f grele... trey azgatoth frate. solouri intregi numai din floyd si whammy. check him out. eventual uita-te si la videoclipuri
Blackmore Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Ar mai fi "the cat in heat" ... care se face sort of like this : faci un slide ascendent pe any string,si in acelasi timp go crazy on the maneta de tremolo suna cam ca o pisica trasa de coada ... ...
Guest Preda Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Asculta de la Kiss - Crazy Crazy Nights (solo contine o faza intresanta facuta cu tremolo) si Twisted Sisters - We're Not Gonna Take It (idem). Daca vrei mai multe poti sa asculti oricand Van Halen (nu imi mai vine in minte nici o alta melodia de la ei decat Eruption).
Recommended Posts