www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Urma Live @ Stufstock Romania 2009


Guest misha
 Share

Recommended Posts

Stufstock revine pe plaja din Vama Veche. Asa cum a inceput acum multi ani, Stuf-ul se intoarce pe plaja si cu intrare gratuita, muzica romaneasca si vamaioti.

La conferinta de presa au fost prezenti Artanu, Mani Gutau, Mircea Baniciu si reprezentati ai organizatorilor si ai festivalului Next.

Editia de anul acesta se numeste Golden Stufstock si va incepe oficial pe 3 septembrie si va dura pana pe 5 septembrie, dar va fi precedat de 3 zile de proiectii din cadrul festivalului Next 2009, care incep de pe 31 august. Spatiul alocat festivalului va fi de 130 de metri, imprejmuit si se va intinde pana la clubul Control. Vor fi doua scene, una mare pe care vor canta trupele cunoscute si una la Goblin&Gulag, pe care vor concerta trupe de alternative si trupe mai mici care nu au avut inca sansa sa se afirme.

 

In cadrul proiectiilor Next, de pe 31 august pe 2 septembrie, spectatorii vor avea ocazia sa vizioneze zilnic selectii din cadrul festivalului, din competitie sau din afara competitiei oficiale.

 

Stufstock va debuta pe 3 septembrie cu trupa The Others si si proiectul lui Mike Godoroja, Balkanic Zeppelin. Pe 4 septembrie va concerta Ovidiu Lipan Tandarica si Fanfara 10 prajini, urmat de Mircea Baniciu si Josef Kappl, Trooper, Snails si Celelalte cuvinte. In ultima seara, 5 septembrie, vor urca pe scena PhenomenON, Les Elephants Bizarres, Kumm, EMIL, URMA, Timpuri Noi, The Amsterdams si Zdob si Zdub.Ultima noapte de festival se va incheia cu o petrecere unde va pune muzica DJ Sile din Vama Veche. Acesta va ocupa scena incepand cu ora 4 dimineata si va pune muzica pe care a crescut in Vama.

 

URMA Music here:

http://www.youtube.com/watch?v=FPm-vH1og2k

http://www.youtube.com/watch?v=qF2FckT_-1U...feature=channel

 

Contact Booking URMA: 0727.31.84.81

Edited by misha
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.