Guest h00k Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Are cineva habar pe unde gasesc un tuner java pt chitara? NU symbian. Sa fie pe platforma java2me de preferabil. Teoretic se poate scrie... si cred ca exista si alti dilii cu idei ca ale mele prin lume, insa cu mai multe cunostinte in domeniul "mobile coding". Am neaparata nevoie de asa ceva... nu de alta dar imi e mai confortabil sa scot un programel pe care sal pun pe mobil decat sa ma car cu tunerul dupa mine mereu. Ms anticipat. ps: sorry daca am pus aiurea topicul pps: daca nu stie nimeni pe unde se gaseste asa ceva... are cineva de gand sa se bage la un astfel de proiect? sa scoatem unul? nu de alta... dar invatz repede cand vine vorba de programare
noxes Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 (edited) Hmmm ... eu lucrez pe asa ceva si faza e ca sunt destul de putine telefoane accesibile ca pret un java decent si mai ales care sa aiba suport solid pentru recording. Oricum cred ca te refereai la java in primul rand. Daca a fost facut deja asa atunci ar trebui sa apara pe google daca nu atunci ma interesez si vedem ce putem face. Poate gasim unul open source pentru PC si ii portam sau ceva de genul asta. l.e : s-au mai apucat si altii si nu e chiar roz Edited February 20, 2006 by noxes
Guest h00k Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 am vazut threadul. e bine ca exista oameni paicea care se intereseaza O sa ma uit dupa niste algoritmi or smth... incep sa researchuiesc calumea. Oricum... sunt sigur ca or sa fie depasite problemele prin celebra "inventivitate romaneasca" (scoci si leocoplast )
noxes Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Pai algoritmii se cam cunosc insa problemele apar din cauza ca mic-ul telefonului nu capteaza chiar asa bine sunetele plus ca sunt telefoane diferite care preiau sunetul mai bine sau mai prost si nu o sa fie chiar asa de bine daca tu iti faci aplicatia sa mearga ok pe un nokia s60 iar pe un samsung sau lg sa dea rateuri grav.
Guest h00k Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Pai aici eu ma bazam pe faptul ca un telefon ar cam trebui sa aiba un microfon mai bun decat cel al unui amarat de tuner pentru chitara. In sf... correct me if i'm wrong.
Guest fluffyone Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Tunerele pentru symbian merg foarte foarte bine. Le-am supus la teste dificile, in vant la munte, pe tren, etc. si s-au comportat foarte bine. Si de pe doua telefoane diferite.
Guest h00k Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 este scump tel cu symbian bre java... cai pt oamenii mai saraci
Guest The Black Cat Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Hello! Caut si eu de ceva vreme o asemenea scula. Am un Samsung S GT 5230, Samsung Star. Imi citeste numai .jad sau .jar xD, exe in nici un caz. Ce am gasit pe net si merge pe telefon ii numai program care reda sunetele de pe chitara. Am gasit doua tunere adevarate numai ca alea cere conectare la internet.... Deci? careva?
andydufresne Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Am cautat si eu la un moment dat si nu era nimic decent. Mai repede mi se dezvolta urechea sa pot acorda dupa ureche si o inregistrare decit sa astept dupa un tuner de genul asta. Mai e varianta sa cumperi un tuner mititel si ieftin pe care sa il tii la tine.
Guest Sam The Pirate Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Hello! Caut si eu de ceva vreme o asemenea scula. Am un Samsung S GT 5230, Samsung Star.Imi citeste numai .jad sau .jar xD, exe in nici un caz. Ce am gasit pe net si merge pe telefon ii numai program care reda sunetele de pe chitara. Am gasit doua tunere adevarate numai ca alea cere conectare la internet.... Deci? careva? Scuze daca gresesc (dar sun sigur ca nu ), dar telefonu tau nu prea are sistem de operare si nu cred ca ar merge un tuner pt. symbian. Eu am S60v5 si chiar vreau sa caut. BTW, nu stiu daca exista si pt telefoane ne-smartphone. (sau cellphones)
Recommended Posts