Dementhor Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 caut un chitarist cu cel putin 2 ani de experienta...stiu ca nu e relevant dar asa ca idee....cantam metal melodic....cu o noantza de lake of tears ....dar asta nu ramane batuta in cuie.....in fine.. cine se ofera?
Guest bluesman Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 caut un chitarist cu cel putin 2 ani de experienta...stiu ca nu e relevant dar asa ca idee....cantam metal melodic....cu o noantza de lake of tears ....dar asta nu ramane batuta in cuie.....in fine.. cine se ofera? <{POST_SNAPBACK}> ia spuneti, baieti, de unde sunteti.... mai bine dati un mail am chef sa cant si eu ceva ce-mi place
Dementhor Posted March 14, 2005 Author Posted March 14, 2005 suntem din bucuresti.....daca ai lasa mailul ar fi super si ce anume iti place?
Guest forestierul Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 sal da-mi un mail pe forestierul@yahoo.com cant de ceva timp (5 ani) si imi surade ideea de trupa.
Adi Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Anunt "Caut chitarist" pe forum de chitaristi. Dementhor, cred ca o sa trebuiasca sa organizezi preselectie
Dementhor Posted March 14, 2005 Author Posted March 14, 2005 ...adi dupa cum vezi si tu nu prea am clienti .....din pacate...oricum cred ca majoritatea au deja trupa...asa ca imi incerc si eu norocul pe unde pot(gasesti greu un chitarist in zilele de azi ).... sa vedem ce poate forestierul
Recommended Posts