www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

poate (sigur, de fapt) sunt subiectiv, dar pentru mine a fost o experienta coplesitoare.

unul dintre ultimii guitar gods nu m-a dezamagit, ba mai mult, m-a surprins, fiind PESTE asteptari.

adica mult peste.

iar cand i-a salutat muzicalmente pe cei din generatia lui (hendrix, marley) m-a rupt pe genunche...o fi fost o treaba comerciala, de marketing, asa, who cares, la mine a ajuns ce a fost mai dens - energia pe care o degaja un om care vine chiar din LOCUL ALA, unde ne mai ducem cand suntem pe scena, a unuia care a trait muzica la propriu si care, emotiona(n)t si simplu, a verbalizat un mesaj pe care il avem toti undeva inlauntru, doar ca-l tinem bine ascuns.

sectia ritmica, mai ales chambers asta, a fost perfecto mundo :))

vocalii aia doi, al caror nume nu m-am invrednicit sa-l retin, au aratat, fiecare la randul lui, de unde vine. misto. adica ce "misto" - foarte frumos, pastrand pe cat posibil esenta termenilor in sfera logica din care fac parte.

Posted
Nu e vorba de permis, ci de putut. Nu putea fi decit magistral :) Eu in general, la concerte,

doar dau usor din cap dupa ritmul muzicii. La acesta am dat din toate partile esentiale si,

daca n-as fi fost fara nevasta-mea, as fi si dansat, cu siguranta. Despre Santana nu am de

zis nimic "memorabil", ar fi redundant. Ma bucur ca l-am vazut live si pe Dennis Chambers,

la care m-am uitat pina acum doar pe inregistrari video din concerte cu Greg Howe, John

McLaughlin si altii.

L.E. A, gluma obligatorie: a fost misto, pina cind intra ala cu chitara.

Pai vorba aia: Imi place Santana, dar va enerveaza mustaciosul ala cu chitara ...

Posted

nu dati cu rosii :) ma asteptam sa fie mai tehnic.

oricum, a sunat... perfect. a fost o lectie buna despre cum se face muzica fara sa se ingramadeasca toti sa iasa in evidenta.

mi s-a parut ciudata miscarea aia din mana de-o facea cand si cand cu stanga deasupra dozelor. oare chiar facea ceva acolo? :)

Posted

Tataie plus gasca au cantat ceas. Totusi am avut impresia ca oamenii venisera pentru Santana ala pop, nu pentru latino rock, de aici si reactia nu prea entuziasmata a publicului. Un pic mai multa interactiune n-ar fi stricat, pentru ca in afara de interventia "peace, love, God" a lui nea Carlos si de prezentarea trupei (apropo: Salvador Santana, keyboard :) ), frontmen-iii nu s-au straduit prea tare sa incinga atmosfera.

Oricum, m-am zbantuit, am fost cu ochii pe deshtele maestrului, am dat si din pleata...Mai pe scurt: m-am simtit minunat! La mai multe! :)

Now, "kiss your girlfriend!" :)

PS: Hammond-ul ala m-a ucis!

Guest Legion
Posted
PS: Hammond-ul ala m-a ucis!

Poate Hammond-ul folosit de The Charlatans, la Santana se auzea un sintetizator :)