carramba Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 poate (sigur, de fapt) sunt subiectiv, dar pentru mine a fost o experienta coplesitoare. unul dintre ultimii guitar gods nu m-a dezamagit, ba mai mult, m-a surprins, fiind PESTE asteptari. adica mult peste. iar cand i-a salutat muzicalmente pe cei din generatia lui (hendrix, marley) m-a rupt pe genunche...o fi fost o treaba comerciala, de marketing, asa, who cares, la mine a ajuns ce a fost mai dens - energia pe care o degaja un om care vine chiar din LOCUL ALA, unde ne mai ducem cand suntem pe scena, a unuia care a trait muzica la propriu si care, emotiona(n)t si simplu, a verbalizat un mesaj pe care il avem toti undeva inlauntru, doar ca-l tinem bine ascuns. sectia ritmica, mai ales chambers asta, a fost perfecto mundo ) vocalii aia doi, al caror nume nu m-am invrednicit sa-l retin, au aratat, fiecare la randul lui, de unde vine. misto. adica ce "misto" - foarte frumos, pastrand pe cat posibil esenta termenilor in sfera logica din care fac parte.
Blackthorn Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Mie mi s-a parut mai batran ca de obicei Nu avea cum sa fie decat perfect, e de prea mult timp acolo sus printre zei ca sa isi permita sa fie altfel.
guitarhero1957 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Nu e vorba de permis, ci de putut. Nu putea fi decit magistral Eu in general, la concerte, doar dau usor din cap dupa ritmul muzicii. La acesta am dat din toate partile esentiale si, daca n-as fi fost fara nevasta-mea, as fi si dansat, cu siguranta. Despre Santana nu am de zis nimic "memorabil", ar fi redundant. Ma bucur ca l-am vazut live si pe Dennis Chambers, la care m-am uitat pina acum doar pe inregistrari video din concerte cu Greg Howe, John McLaughlin si altii. L.E. A, gluma obligatorie: a fost misto, pina cind intra ala cu chitara. Pai vorba aia: Imi place Santana, dar va enerveaza mustaciosul ala cu chitara ...
onrewind Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 nu dati cu rosii ma asteptam sa fie mai tehnic. oricum, a sunat... perfect. a fost o lectie buna despre cum se face muzica fara sa se ingramadeasca toti sa iasa in evidenta. mi s-a parut ciudata miscarea aia din mana de-o facea cand si cand cu stanga deasupra dozelor. oare chiar facea ceva acolo?
Doctor X Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Tataie plus gasca au cantat ceas. Totusi am avut impresia ca oamenii venisera pentru Santana ala pop, nu pentru latino rock, de aici si reactia nu prea entuziasmata a publicului. Un pic mai multa interactiune n-ar fi stricat, pentru ca in afara de interventia "peace, love, God" a lui nea Carlos si de prezentarea trupei (apropo: Salvador Santana, keyboard ), frontmen-iii nu s-au straduit prea tare sa incinga atmosfera. Oricum, m-am zbantuit, am fost cu ochii pe deshtele maestrului, am dat si din pleata...Mai pe scurt: m-am simtit minunat! La mai multe! Now, "kiss your girlfriend!" PS: Hammond-ul ala m-a ucis!
Guest Legion Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 PS: Hammond-ul ala m-a ucis! Poate Hammond-ul folosit de The Charlatans, la Santana se auzea un sintetizator
Doctor X Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Poate Hammond-ul folosit de The Charlatans, la Santana se auzea un sintetizator S-o fi auzit, dar unul din trei era Hammond.
marcel Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 deci santana a cantat frumos, ne-a placut, a facut show de zile mari, aa..da eu n-am fost la concert.
Recommended Posts