www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Bratlord - Where Is My Mind? (by The Pixies :d)

Recommended Posts

Guest Bratlord
Posted

Alrite. Pe la asta am lucrat mult mai mult decat la celelalte. Sincer sa fiu, cu penultima si ante-penultima inregistrare mi-i rusine la cat de jeg suna :) Anywhe... sper sa va placa asta!

Where_is_my_mind2.mp3Fetching info...

Guest Frusciante19
Posted
  Bratlord said:
Alrite. Pe la asta am lucrat mult mai mult decat la celelalte. Sincer sa fiu, cu penultima si ante-penultima inregistrare mi-i rusine la cat de jeg suna :) Anywhe... sper sa va placa asta!

Where_is_my_mind2.mp3Fetching info...

Suna fain, mai ales vocea!

Guest Bratlord
Posted
  rageOrSilence said:
Ai folosit backing track sau daca sunt facute de tine tobele, ce sampler ai folosit? Suna foarte bine! That's the way to go! :)

Pai... kitu e custom. Am folosit snare de dub, tuba mare de jazz sau pop :-/, cinele de dry kit si toms de pop. Le-am facut in Reason 4.

Guest Bratlord
Posted
  vlad_cozma said:
unde, cum si cu ce ati tras?

Acasa. Basu'(din line-outul compactei in comp), chitarele(captate cu microfon de la compacta) si vocile(....prin microfon, evident) le-am facut pe rand si tobele le-am facut pe comp(Reason 4), totul a fost asezat intr-un multitrack session in Cool Edit Pro 2.0, masterizat si apoi mixat. :-??