www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Bratlord - Where Is My Mind? (by The Pixies :d)

Recommended Posts

Guest Bratlord
Posted

Alrite. Pe la asta am lucrat mult mai mult decat la celelalte. Sincer sa fiu, cu penultima si ante-penultima inregistrare mi-i rusine la cat de jeg suna :) Anywhe... sper sa va placa asta!

Where_is_my_mind2.mp3

Guest Frusciante19
Posted
Alrite. Pe la asta am lucrat mult mai mult decat la celelalte. Sincer sa fiu, cu penultima si ante-penultima inregistrare mi-i rusine la cat de jeg suna :) Anywhe... sper sa va placa asta!

Where_is_my_mind2.mp3

Suna fain, mai ales vocea!

Guest Bratlord
Posted
Ai folosit backing track sau daca sunt facute de tine tobele, ce sampler ai folosit? Suna foarte bine! That's the way to go! :)

Pai... kitu e custom. Am folosit snare de dub, tuba mare de jazz sau pop :-/, cinele de dry kit si toms de pop. Le-am facut in Reason 4.

Guest Bratlord
Posted
unde, cum si cu ce ati tras?

Acasa. Basu'(din line-outul compactei in comp), chitarele(captate cu microfon de la compacta) si vocile(....prin microfon, evident) le-am facut pe rand si tobele le-am facut pe comp(Reason 4), totul a fost asezat intr-un multitrack session in Cool Edit Pro 2.0, masterizat si apoi mixat. :-??