LiQuID Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Am un grosmann strat cu doze de fender (USA in bridge si japonez in neck si middle) si amp VOX pathfinder 15R. Cant de vreo 3 ani jumate la chitara,in ultimul timp tinzand spre blues. Astept oferte ca vine vara si ma plictisesc !
Guest Calin D. Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Salut, trupa nu e, dar daca esti interesat de o colaborare, astept mesaj.
Guest midnight coffee Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 salut, cant de vreo 2 ani si ceva. m-am apucat singurel, am invatat singurel....mai mult chitara ritm, solouri putine si pe bajbaite. la partea solo doar din astea prea simpliste gen mark knopfler, dar oleaca retard... eh.. in rest chitara ritm..pot sa cant oarece ritmuri, schimb bine intre acorduri majore, minore, din alea cu 7 sau cum le-o zice si cateva add-uri. invat oarecum repede. am o copie fender stratocaster, efecte vamp 2, si statie fender 15w. daca esti interesat..mi-ar prinde si mie bine o oarece colaborare.... si id-ul meu e midnight_coffee . take care p.s. daca vrei sample iti dau sample pe mess.
K.R. Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 (edited) salut, cant de vreo 2 ani si ceva. m-am apucat singurel, am invatat singurel....mai mult chitara ritm, solouri putine si pe bajbaite. la partea solo doar din astea prea simpliste gen mark knopfler, dar oleaca retard... eh.. in rest chitara ritm..pot sa cant oarece ritmuri, schimb bine intre acorduri majore, minore, din alea cu 7 sau cum le-o zice si cateva add-uri. invat oarecum repede. am o copie fender stratocaster, efecte vamp 2, si statie fender 15w. daca esti interesat..mi-ar prinde si mie bine o oarece colaborare.... si id-ul meu e midnight_coffee . take care p.s. daca vrei sample iti dau sample pe mess. "partea solo doar din astea prea simpliste gen mark knopfler".. mark knopfler... (prea) simplist..? daca ai reusit sa canti solo-uri de gen mark knopfler (asa cum le canta el), inseamna ca esti virtuos Edited September 24, 2009 by K.R.
LiQuID Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 UP ! am aprofundat blues-ul inca un an de cand am postat anuntul si mi-am luat si o acustica intre timp. astept propuneri : de la proiecte pana la scurte jam-uri
Guest mekadron Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 salut ma intereseaza pe mine...as vrea chitara/si voce..vedem noi..da-mi add la ionut.dediu
Recommended Posts