Gifenrich Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 (edited) Aici voi pune inregistrari facute la misto Si da,vocea ii partea funny,ciica Gifenrich_prunel.mp3 Edited June 16, 2009 by Gifenrich
Gifenrich Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Da,eu l-am facut. Mersi. Aici ii si fara voce. Gifenrich_prunel_instrumental.mp3
DraculVaDomni Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Super tare instrumentalul, imi cam aduce aminte de Korn. Ai putea sa faci un tab la melodie [stau prost cu urechea muzicala , poti sa il trimit prin pm], ca imi place enorm rifful . Si cum esti acordat m-ar interesa . Bafta in continuare
Gifenrich Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Mersi,original piesa se numea Kornish.Sa-mi spui care riff te intereseaza,acordajul ii drop A.
DraculVaDomni Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Mersi,original piesa se numea Kornish.Sa-mi spui care riff te intereseaza,acordajul ii drop A. Poi se poate toata melodia ? P.s. nu vreau sa fiu nesimtit, daca se poate e bine daca nu, bafta in continuare
Recommended Posts